Digidexo.com

Alternativer til Mini Screw Bukseseler

Alternativer til Mini Screw Bukseseler


Mini skruebukseseler er enheter som align tenner ved hjelp av midlertidig forankring av brace for en mer effektiv behandling. Foruten de vanlige braketter og ledninger, setter inn en tannteknikeren en mini skrue inn i benet i munnen hvor det kan brukes som støtte for skinnen i seg selv eller for å stabil noen tenner, mens skinnen beveger de andre i ønsket posisjon. Selv om en effektiv behandling i seg selv, mini skrue tannregulering er ikke den eneste løsningen for tannlege posisjonsproblemer. Andre enheter kan også være mer gunstig for noen pasienter, eller de kan være pasientens preferanser.

Hodeplagg

Hodeplagg er en enhet som brukes av kjeveortopeder til å justere en pasientens tenner. Denne enheten bruker band og ledninger som går rundt halsen eller over hodet for å koble til en støtte. De vanligste typer hodeplagg er livmorhalshodeplagg og krok J-facebows. Selv om det også gir forankring, er den ikke festet til benet som den mini skruen. Hodeplagg kan fjernes, men orthodontists krever vanligvis pasienten til å bære den 12 til 22 timer per dag i 12 måneder eller mer, avhengig av alvorligheten av tilfellet, eller alderen til individet. Men, som i 2010, er bruk av hodeplagg fallende på grunn av sin bulk og utseende.

Språklige og palatal Arches

Språklige og palatal buene er dental apparater som hjelper justere fortennene mens du holder jekslene på plass. En wire er montert rundt jekslene eller premolarer. Den strekker seg deretter mot fortennene. Palatale buer er brukt for de øvre tennene mens språklige buene er for de nedre tennene. Det finnes forskjellige typer buer som Nance apparatet, transpalatal bue, rulle litt, og openbite apparatet. Selv om de har forskjellig utseende, de fortsatt fungere på samme måte.

Coil Springs

Broskjeveortopedisk spiralfjærer er små fjærer festet til en brakett på de øvre tennene og på motsatt braketten på de nederste tennene for å gi bros spenning. Den tenke blir brukt til å avansere fortenner og oppreist jekslene ved den nedre kjeve. I tillegg fremmer den også veksten av tennene, og øker lengden av kjeven for å tillate mer plass for tennene. Det er mer vanlig blant unge pasienter. Våren kan være dekket av en utvidbar slire å forhindre irritasjon ved å knipe på pasientens kinn.

Kirurgi

I noen tilfeller, slik som kronisk infeksjon og befolkning av tenner, mini skruer er vanskelig eller umulig å bli brukt. Kirurgi utføres kun hos voksne fordi kjevebenet har allerede sluttet å vokse. Det bør også være siste alternativ til å bruke mini skru implantater, eller noen dental korreksjons enheter for den saks skyld. Kirurgi kan utføres ved å omstrukturere kjevebenet gjennom skjæring og reposisjonering av bein, eller ved å trekke ut de som er berørt mest eller de som forårsaker problemer. Kirurgi kan også gjøres bare for å tillate bruk av korrigerende bukseseler for å redusere risikoen for komplikasjoner.