Digidexo.com

Fysiske virkningene av alkohol misbruk

Foruten en øket potensiale for avhengighet og avhengighet, alkoholmisbruk, som er definert som en "usunt og farlig" vane å drikke alkohol, kan føre til en rekke fysiske virkninger på kroppen. Fleste av disse kan være ganske farlig for helsen din. Ettersom tiden går, og alkoholmisbruk fortsetter, kan mange av disse problemene forverres, til det punktet for varig helseskade. Hvis du tror du nå misbruker alkohol, bør du få hjelp umiddelbart, da den mest effektive måten å forbedre helsen din er å fange problemet tidlig.

Effekt på hjertet

Som en person misbruker alkohol i overkant, vil han vanligvis føre sitt blodtrykket til å stige. Denne økningen i blodtrykket kan til slutt begynne å skade hjerte, både i struktur og funksjon. Siden det er en slik økning i frekvensen der blodet løpe gjennom venene, hjertet må kompensere, i hovedsak jobber overtid, som vil sette en belastning på orgel. Denne belastningen vil skade hjertet og kan føre til hjertesvikt, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Effekt på leveren

Den mest åpenbare fysiske effekt av alkoholmisbruk omfatter leveren. Når noen misbruker alkohol leveren hovedsak blir betent. Denne betennelsen kan manifestere andre fysiske problemer, inkludert vedvarende kvalme og oppkast, tap av appetitt, magesmerter og kramper, gulsott-lignende kvaliteter på hud og øyne, en forhøyet kroppstemperatur og en endret mental tilstand, vanligvis vises som forvirring. Som tiden går, kan dette betennelse i leveren utvikle seg til skrumplever, som er egentlig en arrdannelse av orgelet.

Digestive Effects

Ikke overraskende, kan den evige tilstedeværelse av alkohol i magen begynner å irritere og provosere sitt fôr. Dette vil til slutt hindrer den måten som næringsstoffene blir absorbert, og skaper muligheten for vitaminmangel og feilernæring. Det kan også begynne å føre til en sårdannelse i slimhinnen i magen, noe som kan føre til smerte, ubehag og en manglende evne til å spise visse matvarer.

Nevrologiske effekter

Når en person drikker, opplever hun en endring i måten hjernen hennes hovedsak funksjoner, hindrer nerveimpulser og på hvilken måte nevrotransmitterne videresende informasjon. Alkoholmisbruk setter hjernen i denne tilstanden kontinuerlig som kan skade hjernen. Dette vil påvirke hvordan noen tenker, snakker og handler.

Effekter på Bones

Som med mange former for rusmisbruk, kan overdreven bruk av alkohol begynner å påvirke dine bein. Det meste, har dette å gjøre med tettheten av dine bein. Med sedvanlig misbruk, kan bein begynne å tynne, siden det vil som regel være en mangel på ernæring på grunn av andre alkoholrelaterte helseproblemer. Når benene begynner å tynne, er det en større sjanse for brudd og sprekker.

Andre problemer

Mens en rekke av effektene fra alkoholmisbruk kan føre til helserisiko, er det andre problemer som kan våren opp. Alkohol kan faktisk påvirke hvordan et menneske kan utføre seksuelt, avslører seg som impotens. Kvinner kan også begynne å oppleve en endring i menstruasjon. Dette er mer et resultat av andre komplikasjoner enn en sann bivirkning av misbruk, men det er fortsatt et problem.