Digidexo.com

Hvordan finne naturlige måter å stoppe Kløe

Hvordan finne naturlige måter å stoppe Kløe


Du trenger noen naturlige måter å stoppe kløe før du skraper huden din off! Den konstante kløe på armer, ben og bagasjerommet. Hva som syntes å være en lokalisert liten oppdatering av rødlig hud, ligner kviser, for noen dager siden er nå en fullverdig body utslett og du trenger lindring fort. Prøv noen naturlige måter å stoppe kløe som fungerer for andre.

Bruksanvisning

•  Bestem årsaken til kløe. Dette er ikke alltid lett, men tenker tilbake til første gang du oppdaget utslett. Hvis det var på leggene, kan det hende du har kommet i kontakt med gift eføy eller en annen plante irriterende. Hvis kløen er begrenset til hodet ditt, kan det være lus. Hvis du kan regne ut en sannsynlig årsak for kløe, bør du eliminere årsaken fra livet ditt umiddelbart.

Havregryn er bra for deg; din mor fortalt deg at som barn og når du er kløende, er det fortsatt gode råd. Hvis kløen er lokalisert, lage en liten havremel komprimere og bruke den til området for en time. Alternativt, kan du bruke en kommersiell havremel bath suge eller lage din egen ved å sette en kopp tørr havregryn i maten prosessor og blande det før det er et fint pulver. Sug i et varmt havremel bad i tretti minutter.

•  Få ut mentholated rub.Vicks Vapor Rub gjør underverker for en opprydding kløe forårsaket av kontakteksem og andre hudirritasjoner.

Prøv en natron skrubb. Ved hjelp av en våt vaskeklut, strø bakepulver på kløende området og gni det inn kraftig. Dette vil gi midlertidig lindring fra kløe og vil bistå i å tørke ut en weepy utslett.

Få litt mye nødvendig lettelse fra din hårføner. Vri den til den hotteste innstillingen og vinke den frem og tilbake over kløende området. Varmeligner skrape, men du vil ikke skade huden vev. Hold hårføneren bevegelse for å unngå brannskader.

Ta et antihistamin. Hvis din kløe er et resultat av en allergi mot giften eføy eller en annen substans, vil et antihistamin stoppe utslett fra å spre seg og la den nåværende utslett å helbrede.

Tips og advarsler

  • Se din doc hvis du har en kløe utslett i mer enn tre uker, eller hvis plutselig hevelse oppstår.