Digidexo.com

Hvordan få finansiering for Dental Work

Hvordan få finansiering for Dental Work


Dental arbeid å perfeksjonere ditt smil er dyrt. Prosedyrene kan koste hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar. For folk flest - også de med dental forsikring - kontanter nødvendig for tannbehandling er ikke tilgjengelig, så finansieringsmuligheter er det nest beste. De vanskelige delene faktisk får finansiering og kravene til å finne en leverandør villig til å forlenge lånet.

Bruksanvisning

•  Evaluer din kreditt score. Finansiering dental arbeid krever en høyere poengsum enn nødvendigheter som en bil eller hjemme. Kreditt må være nær perfekt og inneholder minimalt eller ingen samling merker. Credit score er en stor besluttsomhet i å finne dental-arbeid finansiering.

Kjenn din prosedyre valg. Ikke alle tannbehandling kan finansieres. Du må bestemme hva slags behandling du vil ha gjort. Eksempler på prosedyrer som kan finansieres er porselen veneers, tannimplantater, kjeveortopedi, usynlige bukseseler og Restorative tannlegen. Andre vanlige prosedyrer som for eksempel tannbleking eller bleking kan ikke finansieres.

Bestem hva du har råd til. Budsjett dine månedlige regninger og finne ut en månedlig betaling du har råd til å betale mot dental-prosedyre lån. Et par hundre dollar kan være så lavt som $ 20 i måneden, men tusenvis av dollar i lån kan være mye dyrere.

•  Finn en leverandør. Den største leverandøren av dental-arbeid finansiering er CareCredit. Banken din også mest sannsynlig tilbyr små lån for ekstra prosedyrer som for eksempel tannarbeid. Ring banken din og spørre om renter og krav til søknaden.