Digidexo.com

Hvordan krympe en forstørret prostata

Prostata er en kjertel i den mannlige kroppen, som ligger like bak blæren. Som menn alder, kan denne kjertelen få forstørret. Dette er en tilstand som kalles benign prostatahyperplasi. En av de viktigste symptomene er hyppig vannlating, spesielt om natten. Blæren blir også påvirket av ikke å kunne tømme skikkelig. Dette fører til forstyrrelser deretter med vannlating, for eksempel en svak strøm, og i de verste tilfeller, til den manglende evne til å urinere i det hele tatt. Hvis du lider av en forstørret prostata, det finnes måter å krympe det både konvensjonelt og naturlig.

Bruksanvisning

•  Ta riktig medisinering. To av de mest vanlige medisiner for prostataforstørrelse er finasterid og dutasturide. Disse stoffene senke nivåene av hormoner som nedbrutt produserer som får det til å krympe. De kan også bidra til å øke urinstrøm.

Ta så Palmetto, et utdrag fra et bær som vokser på busker i kystområdene. Den brukes som et alternativ til medikamenter for behandling av prostata. Det kan finnes i supplement form på helsekostbutikker.

Få kirurgi. Du kan få en operasjon gjort der en del av prostata er fjernet. Dette er en prosedyre kalt TURP eller transuretral reseksjon av prostata. I løpet av denne prosedyren, er et rør satt inn i urinrøret gjennom penis og et parti av prostata er fjernet.

Prøv noen pygeum. Pygeum africanum er et naturlig stoff som kommer fra barken på et tre. Den har tre aktive ingredienser: oleanic syrer, beta-sitosterol og docosanal, som bidrar til å redusere betennelse og hevelse av prostata.

Unngå mat og drikke som kan forårsake betennelse. Noen av disse inkluderer dype stekt mat, bearbeidet mat, svært raffinert mat og matvarer som inneholder mye fett. Også unngå store mengder koffein og alkohol.

Spis noen tomater. Tomater ha en substans i dem kalles lykopen som har vært kjent for å være fordelaktig for prostata. Å øke opptaket, spise kokt tomatprodukter som saus eller ketchup.

Unngå væske før sengetid. Drikke væske i kveld, spesielt rett før sengetid, kan føre til hyppige følelser av vannlating og forverre symptomer på prostata.

Unngå bruk av slimhinneavsvellende midler. Dette er over skranke medisiner som brukes for forkjølelse og allergi. Bruk av disse legemidlene kan ta bompenger på musklene i blæren og prostata, forårsaker vannlating å være vanskelig.