Digidexo.com

Best Gel innleggssåler

Best Gel innleggssåler


Føtter trenger tilstrekkelig støtte for å støtte kroppens vekt og utføre daglige aktiviteter, men ofte sko alene ikke gir riktig mengde støtte. Gel, som er gelfylte pads som kan plasseres inne i en sko, kan ofte øke skoen støtte og ytelse. Gel kan avlaste rygg og knesmerter, smerter i ballen av foten, smerter og bidra til å øke bue støtte. Det finnes mange forskjellige typer av gel tilgjengelige.

Silikon Gel Arch innleggssåler

Ifølge Footsmart.com, disse gel sålene gir utmerket bue støtte. Den doble tykk design gjør sålene for å danne seg rundt foten. Disse sålene passer de fleste stil av sko, selv de som ikke har innebygde innleggssåler som kan fjernes. Silikon gel erke sålene gi støtte spesielt rettet mot hælen og bue, to sensitive områder. Disse skjærene er anbefalt for personer som lider av diabetes føtter, fett pad atrofi, plantar eller hæl smerter og metatarsalgia.

Custom Fit Innleggssåler

ArchCrafters Custom Fit Full lengde innleggssåler er unike i at de er tilpasset utstyrt til din fot og tilgjengelig over-the-counter. Tre inn i formen, vente på det å sette, og kutte ut dine egne montert innersåle. Disse sålene er spesielt effektivt for folk som lider av feil fot bevegelse, rygg og knesmerter og hæl smerter. ArchCrafter sålene er støtabsorberende og komfortabel. De er designet for sko med løse innleggssåler. Disse sålene er ikke anbefalt for personer med flate føtter.

Gel Thong Sandal innleggssåler

Disse gel innleggssåler er laget for thong sandaler, noe som gjør dem perfekt for sommeren-stil sko. På grunn av sine klare farger, de er i utgangspunktet usynlig og gjør vandre i thong sandaler mye mer behagelig. Gelen i disse sålene tjener til å absorbere støt og for å minske friksjonen langs hele undersiden av foten. De kan også holde føttene sklir i dine sko som du går. På grunn av at materialet er hypoallergeniske, vil det ikke irriterer føttene. Disse sålene anbefales for dem som lider av hæl og bue smerter, ryggsmerter og diabetessår.

Dr. Scholls masserer Gel Setter

Dr. Scholl produkter er tilgjengelig på de fleste apotek og dagligvarebutikker. Disse masserer gel gir overlegen støtte for mennesker som lider av erke smerte, knesmerter, hæl smerter, vorter og sko friksjon. Deres "dual-bølge design" gir demping og støtdemping og fast gel i sålen er ekstra støttende.