Digidexo.com

Hvordan bruke vitaminer for Face

Hvordan bruke vitaminer for Face


Vitamintilskudd kan tas oralt eller sette på huden lokalt. Noen vitaminer vil hjelpe din ansiktshuden uavhengig av hvordan den brukes, mens andre er mer gunstig hvis de blir svelget. Det finnes en rekke ansikt kremer og andre produkter på markedet som inneholder vitaminer, men du trenger ganske mye informasjon før du kjører ut og kjøpe en som ser ut til å ha størst antall vitaminer i den.

Bruksanvisning

•  Forstå hvilke vitaminer er bedre for ansiktet ditt når den brukes lokalt og hvilke vitaminer gir mer næring til huden din ved inntak via væske eller tablettform. Noen vitaminer, som vitamin C, vil hjelpe huden din i form av produksjon av kollagen, uavhengig av om det er inntatt eller påføres lokalt. Viser imidlertid vitamin C mer umiddelbare endringer når den brukes lokalt på huden.

Sjekk med en lege eller hudlege før du bruker noen nye vitaminberiket kremer eller tar noen vitamintilskudd. Hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold eller om du kan være gravid, bør du definitivt ta kontakt med din fastlege før du tar noen nye kosttilskudd, som de kan samhandle med noen reseptbelagte medisiner du allerede tar. Hvis du bruker reseptbelagte hudpleie fra en hudlege, ta kontakt med ham før du bruker en ny ansiktskrem, som vitaminer kan samhandle med medisiner i resept krem.

Les opp på fordelene av vitaminene A, C og E for hud helse. Dette er de tre viktigste vitaminer som finnes i ansiktskremer. Vitamin A blir brukt til å hjelpe mykgjøre huden, men det er funnet at det er mer verdifulle via orale vitaminer enn når den påføres topisk. Vitamin C bidrar til å redusere rødhet i huden og bidrar til å bygge kollagen i huden, slik at det ser mer smidig. Både muntlig vitaminer og aktuell ansiktskrem som inneholder vitamin C har vist seg å bidra til ansiktshuden helse. Vitamin E er kjent for sine antioksidantegenskaper. Det hjelper med arrdannelse i huden når den brukes lokalt, og bidrar også til å redusere frie radikaler som kan forårsake rynker i huden.

Velg en aktuell krem som vil gagne problemer du har med huden din. Hvis huden din er tørr, kan du bare trenger en vitamin A beriket krem, men hvis ansiktet ditt er tørt og rødt, bør du helle mot en krem ​​som tilbyr både vitamin A og C.

Les alle ingredienser som finnes i noen ansikt lotion før du bruker den. Noen kan ha andre ingredienser i tillegg til vitaminer, og du må være sikker på at du ikke har allergi mot noen av ingrediensene før du bruker den nye lotion, eller du risikerer å gjøre huden din ser verre.

Tips og advarsler

  • Ikke kjøp bare noen ansikt lotion fordi det hevder å ha vitaminer i den. Les etiketten nøye for å finne ut hvor mye av en bestemt vitamin lotion inneholder, og deretter bruke skjønn for å avgjøre hvorvidt den type vitamin i lotion vil gagne huden lokalt, eller hvis du bare skal kjøpe en vitamin tablett for å hjelpe du møter ser bedre.
  • Vær forsiktig når du tar ekstra vitamin tilskudd til kosten din hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold eller om du kan være gravid. Hvis du er gravid eller har helsemessige forhold, bør du sjekke med legen din før du tar noen form for kosttilskudd.