Digidexo.com

Hvordan å kurere akne mens gravid

Graviditet er en av de beste tidene en kvinne kan nyte, med den glødende og vite at du er å bringe et nytt liv til verden. Men det er noen problemer at mange kvinner finner irriterende under svangerskap, som akne. Akne kan behandles enkelt, uten behov for piller som inneholder ingredienser som hjelpemiddel i prevensjon, som er farlig for din voksende fosteret. Etter disse trinnene en gang om morgenen, og nok en gang om kvelden før sengetid vil lette din akne under graviditet.

Bruksanvisning

•  Fukt hendene med vann fra vasken, og klem en krone-størrelse mengde av Yves Rocher rensekrem inn i håndflaten. Gni hendene sammen for å lage en fyldig skum.

Påfør i ansiktet liberalt, skrubbing med fingertuppene i en sirkulær bevegelse, unngå øynene og munnen områder.

Splash varmt vann i ansiktet ditt for å skylle bort rensekrem. Du må kanskje gjenta dette tre eller fire ganger før alt av rester skylles ren.

Bløtlegg vaskeklut i tillegg varmt vann, og deretter fjerne den nøye. La den avkjøles i ca tre minutter.

Påfør varm, fuktig klut til ansiktet ditt, og mykt skrubbe med den, slik oppadgående strøk.

Suge en bomullsdott med den rene trollhassel, og forsiktig lage oppover slag med det, på tvers oiliest deler av ansiktet, slik som dine panne, hake og kinn områder.

Påfør over natten akne krem til tuppen av ringfingeren og forsiktig bearbeid kremen på problematiske områder av huden din som er utsatt for kviser.

Tips og advarsler

  • Etter skylling rengjøringsmiddel eller kremer fra ansiktet med varmt vann, skyll igjen med kaldt vann for å lukke porene, stopper skitt fra å komme inn dem.
  • Aldri over bruk trollhassel. En bomull ball to ganger om dagen er mer enn nok, ellers huden din kan tørke og flake.