Digidexo.com

De beste fett brenning aerobic øvelser

De beste fett brenning aerobic øvelser


Ifølge American College of Sports Medicine, er aerobic trening en aktivitet som bruker store muskelgrupper gjentagelser for en lengre tidsperiode. Øvelsen er gunstig for generelle helse og hjelpemidler i vektreduksjon og vektkontroll. Aerobic øvelser har ulike nivåer av intensitet og vanskelighetsgrad. Avhengig av din fitness nivåer og mål, er det flere aktiviteter du kan velge fra. Noen av de beste fettforbrenningen aerobic øvelser inkluderer turgåing, løping, svømming og sykling. Elliptiske maskiner og Step gir også god aerobic aktivitet.

Gåing og løping

Turgåing er den beste aerobic trening for nybegynnere. Det er lav intensitet og lettere på leddene, sammenlignet med mer livskraftige former for trening. For folk som er overvektige eller har helseproblemer, er å gå en fin måte å begynne å bli aktiv. Løping er en mer intens form for aerob trening, som krever en viss grad av fysisk form. For optimal fettforbrenning, må intensiteten i øvelsen være høy nok til å legge til rette for energiforbruket. Rask gange eller løping på skrått er gode måter å øke resultatene fra treningen. Med begge former for trening, er fordelen bare må du investere i et par gode sko hvis du har tenkt å trene utendørs.

Svømming

Svømming er en utmerket fettforbrennende aerobic aktivitet, som plasserer ingen belastning på leddene. Oppdriften av vannet beskytter lemmer og ledd fra stress. Svømming kan være utfordrende for folk som bare starte opp, har hjerteproblemer eller er overvektig. The US Masters Swimming Organization antyder en lett start rutine. Du kan svømme i 30 sekunder og ta en 30 sekunders pause for å starte. Gjenta til totalt 10 sett. Noen av svømme stiler du kan prøve er freestyle, tilbake slag, butterfly, side hjerneslag og bryst hjerneslag.

Sykling

Sykling er en annen aktivitet som kan gjøres hjemme, i gymsalen eller utendørs. Det er lettere på leddene sammenlignet med gange eller løping, der du bærer din egen vekt når du beveger deg. Dette gjør det mulig å fortsette å trene for lengre perioder av gangen og å brenne flere kalorier. Nybegynnere kan starte ved å ri i ca 10 minutter daglig. Nøkkelen er å være regelmessig og øke varigheten sakte, hvis du ikke opplever noen bivirkninger.

Hoppe tau

Hoppe tau er en høy intensitet fettforbrenningen aerobic trening. Alt du trenger er et hoppetau og noen plass. Som med andre aktiviteter, start ved å trene i noen minutter. Når du blir vant til aktiviteten, kan du forbedre din timing og koordinasjon. Denne øvelsen setter noen belastning på ankler og knær, og er ikke egnet for personer med knesmerter. For å minimere belastningen på leddene, unngå å hoppe for høyt eller landing for hardt på gulvet.

Step Aerobics

Trinn aerobic innebærer repeterende stepping til og fra en forhøyning. Ved å endre høyden på trinnet, kan du øke eller redusere intensiteten på treningen. Trapp klatring er noe som ligner på denne aktiviteten. Du kan bruke vanlige trapper eller en maskin for trapp klatring. Personer som har kne eller hofte problemer må unngå begge disse øvelsene, som hovedsakelig bruker underkroppen. Start forsiktig og ta hyppige pauser til du blir vant til aktiviteten. For å unngå fall og skader, alltid tråkke på plattformen eller trapp med hele foten og unngå landing på tærne eller baller av føttene.