Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i en Hurry

Hvordan å miste vekt i en Hurry


Å miste vekt kan være svært vanskelig. Hvis du er i en hast fordi du står overfor en spesiell anledning som et bryllup eller en klasse reunion du ønsker å gå ned i vekt så raskt som mulig. Heldigvis dette målet er acheivable med masse disiplinert hardt arbeid.

Hvordan å miste vekt i en Hurry

•  Start med å holde nøye rede på nøyaktig hva du spiser. Du vil ønske å konsumere bare et visst antall kalorier per dag. Antall kalorier du forbruker vil bidra til å bestemme hvor mye vekt du kan miste. Sikt på ca 1200 kalorier per dag hvis du er en kvinne og 1500 kalorier per dag hvis du er en mann.

Legg i øvelsen. Trening er svært viktig i å hjelpe deg å miste vekt raskt. Se etter trening som vil hjelpe deg å styrke kroppen din. Vekter er utmerket for dette formål. Du ønsker også å gjøre andre typer trening som videreføre samt styrke ditt hjerte som sykling og svømming.

Still et bestemt mål. En av nøklene til raskt vekttap er å sørge for at du holder deg med det over en periode. Bestem om du ønsker å tilbringe tre måneder eller mindre fokus på vekten din. Dette bør være tilstrekkelig tid til å hjelpe deg å miste vekt raskt.

Drikk så mye vann som mulig. Drikkevann vil hjelpe deg å holde deg hydrert og hjelpe deg å øke din vekttap. Sikt i minst fem glass dag. Vurdere å varme den opp til å lage te i kaldt vær og kjøling til ned med is i varmt vær for en forfriskende drink.