Digidexo.com

Kinesiske Detox Teas

Kineserne er kjent for alternative medisiner som akupunktur og medisinsk te. I hundrevis av år har kineserne utviklet mange typer detox te ment å rense kroppen og bringe tilbake balanse og harmoni. Disse te også hjelpe bestemte organer i kroppen for å få hele systemet kjører optimalt.

Daily Detox Tea

Århundrer siden, kongelige leger for Ming-dynastiet kombinert lakrisrot, peppermynte blader, kanel, løvetann rot, Burdock root, Echinacea, sarsaparilla rot, stekt sikori, kakao og gul dock rot å skape en detox te som var ment å forbedre helsen. Ingrediensene i te er ment å bidra til å rense blodet, nyrer, lever, galleblære og hud. I tillegg hjelper de til å regulere blodsukkeret og øke immunforsvaret. Det-te er ment å være full daglig.

Skin Detox Tea

Yu Da Tealeaves selskap med hovedkontor i Kunming City i Yunnan-provinsen i Kina har utviklet en hud detox te som består av kaprifol, gylne lotus frø, lilje blomster, haws, lakris, rock sukker og sorte teblader. Denne kombinasjonen av ingredienser er ment å avlaste huden betennelser og næring til huden. Mens te kan svelges varm, anbefaler selskapet å drikke det kaldt som smaken er bedre.

Herbal Liver Detox Tea

I kinesisk medisin, er leveren anses huset for sjelen og dermed ansett som et svært viktig organ. Som sådan, har kineserne utviklet te ment å avgifte leveren og holde den i balanse. Disse leveren detox te er laget for å bidra til å avlaste leveren av noen av sine plikter ved å rense blodet for giftstoffer og øker proteinsyntesen og fettfordøyelsen. Noen av urtene som brukes i denne te inkluderer melk tistel, løvetann rot, lakrisrot, bukkehornkløver, gul dock rot, burdock rot og gurkemeie.

Gurkemeie Detox Tea

Gurkemeie er en av urtene som brukes i kinesisk te blanding for å bidra til å klare toksiner fra kroppen. Det antas å fremme god hud, behagelig følelser og positiv energi flyte gjennom kroppen. Gurkemeie inneholder curcumin, som bidrar til å bekjempe veksten av svulster, betennelser og reduserer leddgikt.

Nyre Detox Tea

Denne nyre detox te er laget for å rense nyrene og er ment å være beruset tre ganger om dagen i en uke til 10 dager for den første detox prosessen og deretter drukket en gang daglig for vedlikehold. Denne te kombinerer rødkløver blomster, lakris, burdock, poke og løvetann røtter, ginkgo og nesle blader og chaparral.