Digidexo.com

Hvordan redusere Arvelig Hypertension

Høyt blodtrykk er aldri lett å håndtere, men det er enda verre når det er arvelig. Arvelig høyt blodtrykk kan være nesten umulig å kontrollere på egen hånd. Dette gjelder spesielt hvis begge foreldrene dine lider av høyt blodtrykk. Dette betyr ikke at du skal gi opp selv. Det finnes måter å redusere arvelig hypertensjon. Du trenger bare å følge litt sunn råd.

Hvordan redusere Arvelig Hypertension

•  Øvelse daglig. Alle forstår viktigheten av trening. Når du har arvelig høyt blodtrykk skjønt, blir øvelsen enda mer av en nødvendighet. Trene hver dag vil hjelpe deg å redusere du blodtrykket naturlig. Selv om du er overvektig, kan du velge en lav-effekt trening og fortsatt redusere arvelig hypertensjon.

•  Gå ned i vekt. Overvekt er aldri sunt. Hvis du ønsker å redusere arve hypertensjon, må du spise et sunnere kosthold. Dette er ikke så vanskelig som noen mennesker gjør det seg å være. Faktisk trenger du ikke engang å gi opp din favoritt mat. Alt du trenger å gjøre er å gjenskape dine favorittoppskrifter og redusere porsjonsstørrelser. Før du vet ordet av det, vil du redusere blodtrykket og linning.

•  Reduser natrium. Natrium kan gjøre arvelig hypertensjon enda verre. Problemet er at mange amerikanere spiser godt over sitt daglige inntak av natrium. Den enkleste måten å redusere natrium er å lage mat fra bunnen av.

Ta kontakt med legen din. Arvelig hypertensjon er ikke noe du kan håndtere på egen hånd, spesielt hvis begge foreldrene lider av høyt blodtrykk. Faktisk kan du endre livsstil fullstendig, og fortsatt lider av høyt blodtrykk. Heldigvis, kan legen din hjelpe deg å redusere høyt blodtrykk. Den eneste ulempen er at de fleste arvelige tilfeller krever medisinering.

Ta medisiner som anvist. Arvelig høyt blodtrykk er vanskelig å kontrollere gjennom trening og kosthold. I de fleste tilfeller må pasientene starter med en vann pille. Som tiden går, kan pasienten bli bedt om å begynne å ta høyt blodtrykk medisin for å redusere deres arvelig hypertensjon. Legen kan også foreskrive en kombinasjon av medisiner for å redusere blodtrykket.

Hint

  • Hvis du er usikker på hvor mye natrium du spiser, starter en mat journal for å registrere hvordan natriuminnholdet i maten.
  • Alle som lider av høyt blodtrykk bør kjøpe en blodtrykksmåler.
  • Begynn med trinn 4, dersom blodtrykket er 140/90 eller høyere.
  • Ikke alle er natrium sensitive, noe som betyr Trinn 3 er kanskje ikke bidra til å redusere arvelig høyt blodtrykk i alle.