Digidexo.com

Forskjellen mellom Metabolife & Metabolitt

Helse Seakers har Denver Rocky Mountains nyhetsartikkel å merke seg at både Metabolife og metabolitt er vekt-tap produkter, men deres ingredienser skiller dem fra hverandre. Metabolittens nøkkelingrediens er hydroxycitric syre, som brukes som en appetitt suppressant. Metabolife gang omtalt den kontroversielle ephedra men nå benytter mindre kontroversielle ingredienser for en mer kompleks linje av tilpass kosttilskudd. Linjen er rettet mot vektkontroll gjennom optimalisering av overordnede organ helse og metabolisme.

Metabolitt

Oppført som kosttilskudd pille av Diet Supplements, er Metabolitt også referert til av Ageless Way som ShapeRite metabolitt. Opprinnelig tenkt å inneholde den kontroversielle ingrediensen ephedra har Metabolitt blitt bygget om til å omfatte mer naturlige ingredienser for generell ernæring, skjoldbrusk-støtte og fordøyelseskanal helse. Metabolitt er markedsført som et vekttap hjelpemiddel som optimaliserer kroppens ernæring for å optimalisere vekttap.

Metabolife

Metabolife er en to-trinns program, i henhold til selskapets markedsføringsmateriell, som er beregnet for vektkontroll. Den Metabolife Programmet omfatter fem caplet supplement produkter og en drikke supplement. Selv om programmet oppfordrer til bruk av et multivitamin for riktig kosttilskudd ernæring og antyder regelmessig mosjon og grunnleggende sunne matvaner, ikke programmet spesielt skissere et måltid plan eller treningsprogram.

Key Difference

Fat Loss Pro påpeker at metabolitten diett pillen er en enestående produkt rettet mot vekttap gjennom appetitt undertrykkelse. Metabolife imidlertid markedsføres som et mer passelig program som hjelper forbrukeren finne deres spesifikke vekttap behov og velge et supplement produkt som løser deres unike problemer. I tillegg rekke Metabolife vekt-tap produkter gi alternativer kunder for å endre produkter som sine vekt-tap endringer skjer.