Digidexo.com

Hvordan å slutte å ta blodtrykk Meds

Det er flere klasser av reseptbelagte legemidler formulert for å redusere høyt blodtrykk, hver designet for å utføre en annen oppgave. For tusenvis av mennesker, blodtrykksmedisin er alt som står mellom dem og en ødeleggende hjerteinfarkt eller hjerneslag. Det er av denne grunn at de fleste som begynner å ta høyt blodtrykk medisinering må gjøre det på ubestemt tid. De som kan være i stand til å stoppe bør snakke med sin lege og følger disse trinnene.

Hvordan å slutte å ta blodtrykk Meds

•  Snakk med legen din om grunnene til at du ønsker å slutte å ta høyt blodtrykk medisin. Ta med eventuelle uønskede bivirkninger kan forekomme. Bivirkninger varierer med type medisiner for høyt blodtrykk og kan omfatte svimmelhet, utmattelse og depresjon, muskel kramper og søvnløshet.

Hvis du er i en prøveperiode for et bestemt stoff som forårsaker problemer, snakke med legen din om å endre medisinering eller bytte til en alternativ behandlingsplan som naturlig rettsmidler som inkluderer hvitløk, basilikum og andre urter, friske snitt vannmelon og papaya, og varme salt bad.

Endre din livsstil kan få ned blodtrykket og eliminere behovet for medisinering. Trening for å forbedre kardiovaskulær helse og å miste vekt. Gå minst 20 minutter tre ganger i uken. Spise sunnere mat og kutte ut salt. Slutte å røyke. Øv stress reduksjon teknikker som meditasjon, yoga og biofeedback. Alle disse endringene kan bidra til å senke blodtrykket til et trygt nivå slik at legen kan anbefale å ta deg av narkotika.

Arbeid med en lege for å vurdere din tilstand og muligheter for å melde seg medisiner. Ikke slutt å ta høyt blodtrykk medisinering brått bare fordi du føler deg fin eller blodtrykket ditt er nå lavere. Sannsynligheten er at stoffet spiller en viktig rolle i å senke blodtrykket.

Hint

  • Ikke slutte å ta medisinen din brått. Det kan føre til en rask og farlig topp i blodtrykket.