Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt, men unngå hengende hud

Huden består av kollagen og elastin. Den elastin tillater huden å strekke mens kollagen bidrar til den opprettholde sin form. Under vekttap, bør huden krympe i form. Men hvis du mister vekt for fort, huden kan ikke være i stand til å gjenopprette så raskt - noe som fører til løs hud. Mens raskt vekttap er fristende, er det best å gå ned i vekt på en langsom og jevn hastighet. Ikke bare for å unngå løs hud, men fordi folk er mer sannsynlig å holde vekten av hvis de mister det sakte. Men hvis du insisterer på å gå den raskeste veien, er det noen ting som kan redusere, og muligens forebygge, problemet med løs hud.

Hvordan å miste vekt raskt, men unngå hengende hud

•  Spis et sunt kosthold. Crash slanking og sterkt begrenset dietter ikke bare rane kroppen for kalorier, de rane kroppen av næringsstoffer. Disse næringsstoffene mate alle kroppens prosesser, inkludert hud. Diettbehov varierer fra individ, og USDA My Pyramid nettsiden tilbyr retningslinjer for et sunt kosthold.

•  Hold deg hydrert. Huden trenger vann for å holde seg elastisk. Riktig fuktighet forhindrer også væskeansamlinger, noe som bidrar til overvekt. Drikk flere glass vann om dagen, hvor mye avhenger av den enkelte. Vanligvis fargen på urinen din, blek eller klar, er en god indikator på riktig fuktighet.

Løft vekter. Muskler legge form til kroppen, og de også øke hvilestoffskiftet. Løfte vekter er avgjørende når kosten fordi vi har en tendens til å miste både muskler og fett. Muskel gir også et solid grunnlag som huden kan følge.

Gjør kardiovaskulær trening. Cardio brenner overflødige kalorier og forhold det kardiovaskulære systemet. Hvis du vil brenne fett, gjøre minst 30 minutter med cardio de fleste dagene i uken. Turgåing er joint-vennlig og krever litt mer enn tid og et par gode sko. Hvis du har en gym medlemskap, kan du prøve elliptiske trenere og trappeklatrere. Du kan også ta en aerobic klasse eller bare spille litt musikk og dans rundt i huset.

Begynn ung og starte tidlig. Yngre hud er mer elastisk enn eldre hud og yngre mennesker kan være mindre sannsynlighet for å oppleve løs hud med raskt vekttap. Også, jo større du er, og lenger du er overvektig, jo mer sannsynlig huden din har "sett" på sitt nåværende størrelse.

Hint

  • Individuelle faktorer, slik som alder, helsetilstand og tilstanden til huden alle påvirke hva som skjer under vekttap prosessen. Noen mennesker kan likevel oppleve løs hud, til tross for sin beste innsats.