Digidexo.com

Naturlig Akne Cures

Akne kan behandles hjemme ved hjelp av en rekke metoder som har vist seg effektive. Som en hudsykdom, er akne trolig en av de mest utbredte. Det påvirker alle fra babyer til pensjonister og både menn og kvinner. Men vanligvis tenåringer lider mest av akne breakouts. Akne er forårsaket av tette porer på grunn av en opphopning av overflødig olje, døde hudceller og bakterier. Å kurere akne naturlig, er det noen hjemme rettsmidler som har vist seg effektive.

Ved å bruke milde rensemidler

Mange behandle akne med tøffe over-the-counter medisiner som salisylsyre og benzyl peroxide. Men disse kjemikaliene kan irritere huden. En annen måte å behandle akne er forsiktig. Bruk milde renseprodukter som melk eller yoghurt. Når skylling av rengjøringsmiddel, bruk varmt vann. Melk og yoghurt er naturlig rettsmidler som har melkesyre --- og denne syren kan forsiktig dypt rense huden. Pass på å vaske ansiktet et par ganger om dagen skjønt, spesielt hvis det er veldig fet. Renslighet vil bidra til å holde porene rene.

Tørke ut urenheter

En måte å fremskynde helbredelsen av kviser er å bruke sitronsaft eller eddik til kvise, blackhead eller Whitehead. Sitronsaft, eple cider eddik og hvit eddik er alle naturlige stoffer med tørking evner. Ved å anvende en liten mengde av en av disse stoffene til en lyte, vil det tørke ut pus-fylt utbrudd før det blir mindre. Sitronsaft og eddik begge inneholder milde syrer som kan også forsiktig slough av eller rense bort døde hudceller som kan tette porene.

Peeling av huden

Fordi huden med akne har vanligvis overaktive talgkjertler, huden er fet. Dette er grunnen til at de fleste akne rensemidler har så mange sterke kjemikalier. De er konstruert for å skjære gjennom den tykke oljen. En bedre løsning er å eksfoliere ansiktet med havregryn eller leire. Begge er naturlige produkter som absorberer overflødig olje mens sloughing av døde hudceller og skitt. Bruk havregryn tørr, men legger vann for å lage en lime. Et annet alternativ er å bruke avkjølt, kokt havregryn. Påfør enten versjon til huden. La virke i 15 minutter og vask deretter av med varmt vann. Clay er en annen naturlig stoff. Du kan bruke blekejord som en maske etter å tilsette vann. La den stå på i 15 minutter og skyll av. Bruk enten havregryn eller leire noen ganger hver uke.