Digidexo.com

Hvordan Regain brystvev etter overgangsalderen

Hvordan Regain brystvev etter overgangsalderen


Mange kvinner blir selvbevisst om størrelsen på brystene sine etter overgangsalderen. Som østrogen reduserer mengden av brystvev avtar også. Mange kvinner akseptere redusert brystvevet som en realitet i livet etter overgangsalderen. Men for noen kvinner, har en redusert mengde brystvev er foruroligende. For kvinner som er spesielt opptatt av hvor mye brystvev de har, en rekke behandlinger og terapier er tilgjengelige for å øke mengden av brystvev etter overgangsalderen.

Bruksanvisning

•  Snakk med din lege om hormonbehandling (HRT). Med HRT, er syntetiske hormoner administreres for å erstatte noen av de hormonene som kroppen ikke lenger produserer på grunn av å ha gjennomgått overgangsalder. HRT kan gjenopprette hormonelle nivåer nærmere hva de var før overgangsalderen, og dermed øke brystvevet.

Styrk brystmuskulaturen. Styrke din pectoral muskler vil øke sin størrelse. Selv om dette ikke vil føre til økt brystvev, vil det føre til simulering av økt brystvev fordi muskelen under brystvevet vil ha vokst. Push-ups, dips og benkpress øvelser er noen eksempler på øvelser som fungerer brystmuskulaturen.

opp i vekt hvis du er undervektig. Brystvev er stort sett fettvev, så å være undervektig etter overgangsalderen vil forverre tap av brystvev. Hvis du er undervektig, opp i vekt ved å spise mer kalorier enn du forbrenner. Du kan beregne antall kalorier som du forbrenner på en dag ved å legge den mengden kalorier som du forbrenner gjennom trening til din basal metabolic rate (BMR). Du kan manuelt beregne for BMR eller bruke en kalkulator. (Se Resources.) Sørg for at noen ekstra mat du spiser består av ekstra deler av sunn, næringsrik mat, i motsetning til tomme kalorier.