Digidexo.com

Den gjennomsnittlige kostnaden for ørebetennelse Antibiotika

"Mellomøret infeksjoner, også kjent som mellomørebetennelse, er blant de vanligste sykdommer i tidlig barndom," ifølge Mayo Clinic. Øreinfeksjoner er et resultat av betennelse og irritasjon i mellomøret som fører til en overproduksjon av hvite blodceller, noe som fører til infeksjon. Ørebetennelser kan være smertefullt og svært ubehagelig for både barn og voksne. Den vanligste måten å behandle en ørebetennelse er med foreskrevet antibiotika.

Bakgrunn

Når en øreinfeksjon setter inn, er det svært vanskelig for kroppen å helbrede seg selv naturlig, så antibiotika brukes til å drepe bakterier som forårsaker infeksjonen. Antibiotika dreper alle bakterier i kroppen, gode og dårlige, og vanligvis helt kurere en ørebetennelse innen 10 dager. Hvis en ørebetennelse går ubehandlet, kan det spre seg til andre områder av øret, sinus hulrom og brystet.

Felles Drug

Den vanligste stoffet som brukes til å behandle en ørebetennelse er amoxicillin. Amoxicillin brukes for de fleste mindre øreinfeksjoner og er foreskrevet for 10 til 14 dager. Bortsett fra amoxicillin, andre vanlige antibiotika brukt til behandling av en øreinfeksjon er penicillin, Augmentin (amoxicillin med en anti-bakteriell stoff) og Batrim, en ulfonamide stoffet kombinert med trimetoprim for barn som er allergisk mot amoxicillin og penicillin.

Kostnad

Amoxicillin vanligvis koster $ 15.00 for en 10 dagers forbruk hvis en person velger generisk merke. Penicillin er omtrent den samme kostnad, avhengig av apoteket. Augmentin er ca $ 75 for 150 enheter og unfonamide kombinert med trimetoprim (Batrim) er ca $ 45 for 30 tabletter.

Betraktninger

Mange apotek tilbyr gratis generiske antibiotika under kalde og influensasesongen. Det finnes ingen inntektskrav eller andre restriksjoner. En person trenger bare en resept fra en lege, og bør be om gratis generisk legemiddel på tidspunktet for bestilling. Mange nettapoteker tilbyr rabatter på de prisene som er oppført ovenfor, men kommer med den ulempen av mailing tidsperiode.

Lav inntekt

Hvis en person ikke er i stand til å ha råd til reseptbelagte antibiotika for seg selv eller barn, bør hun snakke med sin lege om føderale og statlige programmer som kan bidra til å dekke kostnadene. Medisinske klinikker som drives av staten vil tilby gratis programmer for folk med lav inntekt. Det er alltid en måte å få resepten fylles.