Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for rosacea

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for rosacea


Rosacea er en kronisk, smertefull hudlidelse som rammer voksne. Rosacea forårsaker rødhet i kinnene som består av små, røde, pus-fylt støt. Hvis ubehandlet, kan rosacea bli verre over tid. Generelt kommer rosacea og går og lider oppleve utbrudd av varierende intensitet over en periode på uker eller måneder, ispedd av perioder hvor huden ikke viser utbrudd. Mens det er ingen kur for rosacea, kan naturlig rettsmidler brukes til å lindre symptomer og smerte forbundet med rosacea utbrudd.

Bruksanvisning

•  Se etter en multivitamin du kan ta daglig som inneholder vitaminene A, B12, C og sink. Disse vitaminene bidra til å styrke kapillærene, skape sunne negler, hår og hud, og hjelpe huden leges.

Ta et daglig tilskudd av linfrø og grapeseed ekstrakter, som både bidrar til å redusere betennelse, en kritisk del av rosacea. Ta 1 ts. linfrø olje ekstrakt og 50 mg av grapeseed olje ekstrakt daglig.

Påfør et tynt lag med hest kastanje krem eller rose-voks krem til kinnene under en rosacea utbrudd to ganger daglig.

Vask ansiktet daglig med en mild rensekrem. Beskytt ansiktet ditt i sommer med solkrem, og om vinteren med et skjerf. Unngå grønn eller gul-farget kremer og pulverisert kosmetikk under utbrudd. Unngå alkohol under utbrudd.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din før du tar noen nye vitaminer eller kosttilskudd, for å være klar over noen kjente bivirkninger eller interaksjoner med andre medisiner du tar.