Digidexo.com

Hvordan Sanitize en tannbørste

Hvordan Sanitize en tannbørste


Det er viktig å rengjøre tannbørsten med jevne mellomrom for å forhindre vekst og spredning av bakterier, bakterier og virus. Studier viser at noen mikroorganismer kan vokse på tannbørster etter bruk. Det er noen ting du kan gjøre for å redusere disse nivåene av bakterievekst. Følgende trinn viser deg hvordan å rense tannbørsten din.

Bruksanvisning

•  Skyll børsten hver gang du bruker den. Dårlig litt munnvann på børsten for å drepe bakteriene, og skyll godt med vann for å fjerne all tannkrem og rusk. Sug din pensel i ca fem minutter en gang i uken i munnvann for å rense børsten av bakterier.

Vask pensel med antibakteriell såpe regelmessig og skyll godt for å fjerne alle spor av såpe.

Kok tannbørsten i ca fem minutter, noe som vil drepe de fleste bakterier, men det kan slites ut tannbørsten din raskere. Dette er et bedre alternativ for babyer og små barn i stedet for å bruke kjemikalier for å rense tannbørsten.

Sett tannbørsten i oppvaskmaskinen og bruke oppvaskmiddel såpe med blekemiddel. Den høye varmen i vaskemaskinen, sammen med heavy duty såpe, vil grundig rense tannbørsten din. Men akkurat som koking, vil busten slites ut raskere.

Sug tannbørsten i 3 prosent hydrogenperoksid og 97 prosent vann minst en gang i uken for å drepe bakterier, eller etter hver børsting når du er syk for å hindre spredning av bakterier og bakterier.

Bruk tannbørste sanitizer maskiner. Noen bruker ultrafiolett sterilisering lamper å rense tannbørsten, drepe skadelige bakterier og virus. Andre bruker damp og tørr varme. Se etter produkter som er godkjent og regulert av FDA for å sikre at du får en effektiv maskin.

Hint

  • Regelmessig rengjøring kan slite ut en tannbørste raskere og en tannbørste mister sin effektivitet som det slites. På grunn av dette American Dental Association (ADA) anbefaler at du bytter tannbørste en gang hver 3-4 måneder eller så snart bust bli frynsete. Barnas børster bør skiftes oftere.
  • Oppbevar tannbørster i oppreist stilling, og ikke la tannbørster berøre hverandre for å hindre bestått av bakterier og bakterier fra en person til en annen.
  • Ikke oppbevar tannbørsten i en lukket beholder. En fuktig, lukket miljø fremmer veksten av bakterier.