Digidexo.com

Hvordan reline Orthotics

Hvordan reline Orthotics


En orthotic enhet er et apparat som er laget for å korrigere eller forbedre en misdannelse, hjelpe personen leve et mer produktivt liv. For eksempel vil en tannlege orthotic være en protese eller en splint for kjeveledd lidelse. En fot orthotic kunne sko utviklet for å hjelpe noen som har en fot lidelse gange bedre. Det er viktig at orthotic enheter passer ordentlig slik at pasienten kan få maksimal effekt. Relines kan bidra til å forbedre tilpasning av enkelte enheter. Alternativer for en dental Reline bære en hard Reline, myk Reline eller en gjør-det-selv reline. De fleste reline prosedyrer er gjort av en kvalifisert tannlege, men det er hjemme kits tilgjengelig for de som er villige til å utføre sine egne Reline. Reline alternativer for en fot-enhet er en på-hjem Reline kit eller en profesjonell montering med en sertifisert ortoped.

Bruksanvisning

Gebiss Reline

Følg instruksjonene som følger med at-home Reline kit. Vanligvis er det to materialer som skal blandes. Dette danner et ettergivende materiale som er i overensstemmelse med strukturen av munnen. Bland de to materialer sammen til den danner en tykkere stoff. Sett blandingen inn i området på protesen der tannkjøttet ville være.

Bite inn protesen som du normalt ville. Vent tiden anbefalt i retningslinjene før stoffet har satt opp. Den Reline vil forme dine benbygning, tannkjøtt og bein møne. Den Reline er laget for å vare i et par måneder.

Planlegge en avtale med tannlegen din. En profesjonell Reline bør gjøres hvert annet år eller før hvis det hjemme-tilnærming er ikke hjelpe. Ved utnevnelsen, vil tannlegen kunne bestemme hvilken type Reline er best for dine behov. Hvis tannkjøttet ikke er øm, kan en hard Reline være det beste alternativet. Dette gjør det mulig for den tetteste og tetteste passform, men materialet som brukes er hard plast. Det andre alternativet er en myk Reline, som bruker en mykere, mer smidig materiale som fester seg til orthotic enhet. Denne typen Reline er gunstig når pasienten har såre, ømme tannkjøttet.

Orthotic Shoe Reline

Plukk ut de riktige orthotic innsats for din spesielle tilstand. De fleste enheter statlige hvilke forhold de er nyttig for. Du kan kjøpe disse på nettet eller i din lokale stoffet butikken.

Åpne pakken og ta ut innsatsen. Hvis det er et lim på baksiden av enheten, fjerner beskyttelsespapiret fra den. Legg den i skoen ved å matche opp bredere enden med den øvre delen av skoen. Press på plass. Sett skoen på å sjekke for komfort.

Ring en lokal ortoped hvis hjemme Reline ikke hjelper din tilstand. Mer alvorlige tilstander kan kreve profesjonell hjelp for å være sikker på at enheten er best for den aktuelle personen.