Digidexo.com

Gamle kur for skabb

Skabb er en smittsom hudsykdom forårsaket av ørsmå midd. Symptomene inkluderer kløe, utslett, sår og / eller blyant-mark linjer på huden. I små barn, er hodet, nakke, skuldre, palmer og såler mest berørt. Hos eldre barn og voksne, er hender, håndledd, kjønnsorganer og underliv mest berørt.

Vanlige behandlinger

Reseptbelagte kremer er vanligvis brukes til å behandle skabb. Den aktive bestanddel er vanligvis permetrin. Kremer brukes over hele kroppen. Hele familien eller seksualpartnere av infiserte mennesker kan trenge å bli behandlet, selv om de ikke har symptomer. Hvis saken er intens, kan legen forskrive ivermectin eller en annen pille. Du kan fortsatt klør etter behandlingsstart, men tilstanden skal avta raskt.

Natural Cures

Du kan redusere kløe med kule soaks, Calamine lotion og antihistaminer, men disse alene vil ikke drepe midd. Eterisk olje av fedd har vist seg å utrydde skabb. Svovel er en gammel behandling som vanligvis kommer i en krem ​​og bør brukes på hele kroppen. Vaske av kremen etter 24 timer og på nytt. Før du bruker, teste den på en liten del av huden din for å utelukke en svovel allergi.

Forebygging

For å forhindre skabb-forårsaker midd fra å infisere deg i første omgang, vaske sengetøy i varmt vann og tørk dem på tørketrommelen høy varmeinnstilling. Grundig støvsuge dine gulv, tepper, møbeltrekk, gardiner og alt annet du ikke kan vaske.