Digidexo.com

Tarm rensing Oppskrift

Det er mange forskjellige måter å rense kolon. Mange innebære kjøp av ferdige kolon rensing kits. Disse kan noen ganger være harde og skadelig å bruke på en langsiktig basis. Det er flere hjemmelagde tarm-rensing oppskrifter som er like effektiv som kolon-rensing kits. Noen av disse inneholder psyllium, bentonitt, sitron og andre naturlige ingredienser. Papaya er en annen populær ingrediens i hjemmelagde tarm rensing oppskrifter.

Psyllium og bentonitt tarm Cleanse

En av de mest populære tarm-rensing oppskrifter er psyllium og bentonitt rens. Dette er laget som en shake. For å gjøre dette rens, kombinere 1 ts. psyllium, helst organisk, med 1 ts. av bentonitt og 1 ts. av ingefær. Sett denne blandingen i en krukke med 8 oz. av eplejuice, og rist den kraftig. Sørg for at alle klumper er borte fra blandingen. Drikk den umiddelbart, og følg denne med et fullt glass, eller 8 oz., Vann. Du kan ta denne shake så mange som fem ganger om dagen. Men unngå å spise noe i to timer før eller etter inntak av shake. Følg en høy frukt diett mens forbruker disse rister. Bentonittleire i den rister holder seg til veggene i tarmen, og trekker ut urenheter og giftstoffer. Den pysllium virker som et bindemiddel, mens den ingefær har antibakterielle egenskaper og dreper parasitter.

Lemon Cleanse

En av de mest populære tarm-rensing oppskrifter kalles sitron rens. Dette er enkelt å lage og bruke. For å gjøre sitron rens, kombinere 2 ss. sitronsaft med 2 ss. av ren lønnesirup. Legg en tidel av en teskje av Cayenne pepper. Bland dette inn i 8 oz. med romtemperert vann. Du bør ikke spise eller drikke noe annet i løpet av sitron tarm rens. Drikk blandingen seks til åtte ganger om dagen for optimale resultater. Denne tarm rens vil bidra til å fjerne toksiner og slim fra kroppen.

Grønn Papaya

Bruk grønn papaya som et annet alternativ tarm renere. Papaya inneholder en kraftig enzym kalt papain, som kan eliminere herdet slim og store mengder giftstoffer i kroppen. For å gjøre en papaya tarm rens, ta en liten mengde av grønn papaya, og kombinere det med andre fruktene av ditt valg; bland dem sammen med litt vann i en blender. Drikk umiddelbart etter blanding. Dette er spesielt effektivt hvis tatt første om morgenen. Du kan også være lurt å fokusere kostholdet på å spise mer basisk mat, siden dette vil gjøre det mulig renselsesprosess. Legg psyllium hvis du trenger for å tømme tarmen.