Digidexo.com

Matvarer som kan kurere en hodepine

Matvarer som kan kurere en hodepine


Det er ofte best å bruke en naturlig kur snarere enn en medisinsk kur for noen av dine plager som du kan. Kroppen din reagerer mye bedre å naturlige metoder, og noen naturlige metoder over tid også fungere som forebyggende tiltak. En dårlig hodepine kan kutte dagen kort og ødelegge dine planer, noe som er veldig frustrerende. Og de som lider av kronisk hodepine er dobbelt frustrert. Her er en liste over matvarer du kan spise for å lindre smerten av en hodepine.

Epler og bananer

Epler er rike på flavonoider, kjemiske forbindelser som finnes i noen planter som har vist seg å senke blodtrykket, som igjen kan bidra til å lindre stress symptomer som hodepine. Hvis du kan håndtere smaken, har eple cider eddik også vist seg å være et godt middel for å forebygge hodepine.

Bananer er en fin måte å lette en hodepine, og er også et godt forebyggende mat. De er svært høy i magnesium, som har vist seg å redusere sjansene for en hodepine og forhindre angrep av symptomer. Magnesium er også veldig beroligende, noe som kan være nyttig for spenningshodepine. Bananer er også høy i kalium, og lave nivåer av kalium kan forårsake hodepine, slik at det også er et godt forebyggende middel av den grunn.

Te og kaffe

Neste gang du har hodepine, bør du vurdere nipper til en kopp te. Alle typer te inneholder antioksidanter som kalles katekiner, som frigjøres når te er gjennomsyret, og de bidra til å fjerne giftstoffer i systemet, noe som kan lindre smerten av en hodepine. Ingefær er en god anti-inflammatorisk stoff, slik at du kan prøve nipper til en ingefær te.

Kaffe kan også være en god måte å riste en mindre hodepine. Bare en halv kopp kan være gunstig; koffein bidrar til å lindre smerten. Noen over-the-counter legemidler hodepine rettsmidler faktisk inneholder koffein. Men koffein bør ikke være et middel for migrene eller andre alvorlige hodepine, fordi det kan faktisk øke symptomene for store hodepine. Også, ikke drikke for mye, eller det kan føre til en "koffein crash" kort tid senere, slik at du føler dårlig igjen.

Omega-3 fettsyrer

Spise en diett rik på omega-3 fettsyrer er en meget godt forebyggende tiltak, spesielt for migrene. Omega-3 fettsyrer gir også en rekke andre helsemessige fordeler for hjernen, hjerte og blod, så å inkludere dem i kostholdet ditt er en god idé. Matvarer som inneholder mye omega-3 fettsyrer inkludere valnøtter, linfrø, soyabønner, tofu og mye fet fisk som tunfisk, laks, reker og kveite.

Urter

Visse urte kosttilskudd har vist seg å være svært nyttig i både forebygging og behandling av hodepine. Disse urtene kan tas som te eller lagt til mat, men mange av dem kommer også i en kapsel form. Urter som er nyttig for hodepine inkluderer feverfew, merian, basilikum, rosmarin, peppermynte og ginkgo. Cayenne har også vist seg å hjelpe, fordi den inneholder høye nivåer av capsaicin, et naturlig smertestillende.

Vann

Vann er et av de beste forebyggende botemidler for hodepine. Hodepine er ofte forårsaket av dehydrering. Selv om du ikke føler deg tørst, kan du fortsatt ikke får nok vann, og kan fortsatt være dehydrert. Den gjennomsnittlige person bør drikke åtte 8 oz. glass vann per dag for å holde riktig hydrert. Du kan oppleve at bare å få mer vann vil holde hodepinen i sjakk.