Digidexo.com

Kilder til tilskudd av kalsium

Kilder til tilskudd av kalsium


Kalsium, det mest tallrike mineral i menneskekroppen, er avgjørende for mange viktige funksjoner, inkludert ben, og tann helse, blodstrøm og et sunt nervesystem. Voksne trenger 1000 mg kalsium per dag, som de kan skaffe fra meieriprodukter, grønnsaker og de fleste korn, ifølge National Institutes of Health. Hvis de ikke klarer å få nok kalsium fra mat kilder, kan kosttilskudd hjelpe folk møte sine daglige behov. Enkeltpersoner å ta reseptbelagte medisiner bør rådføre seg med lege før du legger en supplerende kilde til kalsium til kostholdet.

Calcium Citrate

Kalsium citrate gir et surt miljø som oppmuntrer den beste kalsium absorpsjon. Fordi det leverer dette miljøet på egen hånd, kan du ta dette tillegget som helst i løpet av dagen, på en full eller tom mage. Kalsium citrate er mangel på kalsium, skjønt, og en person som bruker det som en supplerende kilde til kalsium trenger å konsumere et større antall piller for å møte hennes daglige behov, indikerer HealthCastle. Kalsium er den faktiske mengden kalsium i hver pille kroppen kan absorbere. Folk som har acid reflux sykdom, derimot, kan finne kalsium citrate utålelig.

Kalsiumkarbonat

De fleste kalsiumtilskudd er tilgjengelige er kalsiumkarbonat. Bortsett fra å være en supplerende kilde til kalsium, er det også brukes til å behandle dårlig fordøyelse, halsbrann og urolig mage, basert på informasjon fra det amerikanske National Library of Medicine. Denne typen tilskudd av kalsium krever en syrlig magen miljø for absorpsjon, så det bør tas etter at du har spist et måltid. Coral kalsium, men markedsføres som en kur-all for ca 200 forskjellige medisinske tilstander, er egentlig bare kalsiumkarbonat.

Kalsiumglukonat

Kalsiumglukonat, en lett absorberbare supplement, er en luktfri, smakløs kalsium salt. I tillegg til påfylling av kalsium, er dette tillegget også brukes til behandling av forgiftning fluorid. På grunn av sin absorption rate, er kalsiumglukonat veldig populært, men det er også lav i kalsium. For å møte dine daglige kalsiumbehov ved hjelp av dette tillegget, vil du måtte ta en stor mengde per dag, ifølge HealthCastle.