Digidexo.com

Fordeler med Kalium

Kalium er et viktig, vanlige mineral finnes i våre dietter. Kalium hjelpemidler i muskelkontraksjon og bistår i væskebalanse, nervefunksjon og overføring av elektriske impulser knyttet til hjertet. Gode ​​kilder til kalium inkludere mat som bananer og poteter. De fleste får nok av kalium i kosten. Det er mange helsemessige fordeler som følge av inntak av kalium.

Fordeler

Betydelige mengder kalium i kosten hjelp berolige og slappe av følelser av angst, stress og irritabilitet. Ikke bare er kalium gunstig for din følelsesmessig velvære, men det er bra for din fysiske styrke også. Nedgang i kalium i kosten har vist seg å redusere muskelstyrke.

Potensiell

Kalium har også et stort potensial for å hjelpe muskel og nervefunksjoner. Kalium reduserer også sjansene for å få hypertensjon (høyt blodtrykk). Det er også utmerket til behandling av allergi. De som ikke får nok kalium er funnet å være i fare for hypoglykemi (lavt blodsukker).

Betraktninger

Hvis du ønsker å høste alle de positive, sunne fordelene av en kalium-rik diett, er det en god idé å spise mye matvarer som belgfrukter, grønne grønnsaker (spinat, lima bønner), frukt (for eksempel aprikos, kiwi, cantaloupes, appelsiner og bananer), poteter, sopp og mange andre.

Funksjon

Kalium er viktig for kroppen fordi den fungerer som en alkalinizing agent. Kalium holder en tilstrekkelig syre-alkaliske balanse i vev og blod. Det forhindrer hyperaciditet (skytende saltsyre i magesekken) oppstår. Det er nødvendig for sammentrekning av musklene, og for å holde den normale hjerteslag. Kalium bidrar også hormon og hjelpemidler i nyre avgiftning av blod.

Expert Insight

Hvis du opprettholde en diett som har nok kalium, kan du i stor grad redusere sjansen for å få problemer som høyt blodtrykk eller slag. Faktisk, en studie som ble komponert ved Harvard University viste at menn som kombinert kaliumtilskudd med diuretika hadde en seksti prosent mindre sjanse for å få slag sammenlignet med menn som ikke tar kalium.