Digidexo.com

Effektive HGH Supplements

Humant veksthormon, eller HGH, styrer frigivelse av andre hormoner i kroppen. Det er et produkt av hypofysen, og blir brukt til å dirigere veksten av kroppen i barndommen. Produksjonen av HGH bremser vesentlig ned i voksne, og er forbundet med tegn på aldring. HGH kosttilskudd ble først utviklet for å behandle barn for vekstforstyrrelser på grunn av funksjonsfeil hypofysen. Selv om det er fortsatt den viktigste årsaken til bruk av HGH kosttilskudd, er de nå også brukes til å gi folk mer energi samt øke generell fysisk form.

Injeksjoner

Den mest effektive og vanlig måte for administrering av HGH kosttilskudd er gjennom injeksjoner. Dette er den mest utprøvde måte at HGH fullt ut kan absorberes av kroppen. Det er også den mest konsentrerte form av HGH som kan gis. Problemet med å bruke injeksjoner, er imidlertid at det kan være ganske kostbart og vanskelig å administrere.

Andre former

HGH spray benyttes dersom en lavere dosering av HGH er nødvendig. Orale spray vanligvis gjøre bruk av syntetisert humant veksthormon eller en modifisert versjon av den. Effektiviteten av spyle kosttilskudd kan være mer begrenset enn injeksjoner, siden de fleste av dem ikke engang inneholder ekte HGH. Endelig kan homøopatisk HGH kosttilskudd være minst effektive på grunn av mangel på forskning omkring deres bruk.

Ingredienser

Mest effektiv HGH kosttilskudd gjøre bruk av naturlige og økologiske ingredienser. Imidlertid har enkelte ingredienser også blitt syntetisert. De mest vanlige komponenter av HGH kosttilskudd omfatter Alpha GPC, som er ansvarlig for økningen i produksjon av humane veksthormoner. Det forenkler også i behandlingen av kognitive forstyrrelser, og i behandlingen av nerveimpulser. Effekten av Alpha GPC er økt motoriske ferdigheter og mental fokus. Gaba er en annen ingrediens vanlig i effektive HGH kosttilskudd. Dens formål er å forbedre de nivåer av hormoner i kroppen så vel som for å lette de neurotransmissions som trengs for å sikre at det sentrale nervesystemet virker på riktig måte. I tillegg er L-arginin en ingrediens som kan bli funnet i de fleste effektive HGH kosttilskudd. Denne spesielle komponenten bidrar i produksjonen av proteiner og er nyttig i cellereplikasjon. Det er også en av faktorene i stimulere muskelvekst. Endelig er L-glutamin som brukes for å forsterke immunforsvaret.

Standarder

Avgjørende faktorer på hvorvidt en HGH supplement er effektive er til syvende og sist opp til målene for brukeren. De forskjellige merkene i markedet har ulike ingredienser. Således har hver en egen virkning. En av de tingene som vurderes i forhold til effektiviteten av supplement er effektiviteten av ingrediensene. En annen standard for effektiviteten av HGH supplement er hvor raskt kroppen kan absorbere den.

Betraktninger

Eksperter anbefaler at HGH komponenter bør også kombineres med andre elementer som er nødvendige for veksten. Aminosyrer bør også være en del av ingrediensene for å forbedre resultatene. Det bør bemerkes at ikke alle tillegg kan håndteres av kroppen fordi hver person har en annen toleranse for HGH. Ulike typer må kanskje prøvd før den mest effektive HGH supplement er funnet.