Digidexo.com

Helsemessige fordeler av Whey Protein Powder

Myseprotein er et lav-fett biprodukt fra ost fremstilt av melk. Det er en samling av globulære proteiner isolert fra myse, som har den høyeste biologiske verdien av hvilken som helst kjent protein. Whey protein er nyttig i å fremme muskel gevinst og har andre helsemessige fordeler også.

Trening ytelse

Whey protein som et supplement er mer effektivt enn kasein på å bedre trening ytelse.

Kortisol

Kortisol er et hormon som produseres av binyrene som svar på stress. Høye nivåer av kortisol er forbundet med "Symptom X" og føre til proteinnedbrytning. Whey protein senker kortisolnivåer.

Muscle Mass

Myseprotein ble testet på 13 fag som en del av en 10-ukers vekt treningsprogram. Fagene fått over 10 kg. av muskel.

Glutation

Glutation er en antioksidant i kroppen som hjelper med immunforsvar. Whey protein tilskudd øke glutation i kroppen ved å gi de to forløperen aminosyrer: cystein og glutamin.

Laktose

Selv om myseprotein kommer fra melk, er det lite melkesukker eller laktose. Whey protein er lett å fordøye, og kan bli tatt av de med laktoseintoleranse.

Vekt vedlikehold

Myseprotein hjelper i vekttap og vedlikehold på grunn av dens kalkinnhold, laktose sukker, protein og leucin. Alle disse virker sammen for å regulere forbrenningen.

Immune System

Myseprotein bidrar til å forbedre immunfunksjon fordi den inneholder cystein, laktoferrin, immunglobuliner, BCAA, og fordi det bidrar til å opprettholde glutation i kroppen.