Digidexo.com

Hvordan bruke Chiropractic Care mot hodepine

Hvordan bruke Chiropractic Care mot hodepine


Kiropraktikk er en form for manipulasjon terapi, ment for å behandle en rekke forskjellige problemer, fra muskelsmerter fra idrettsskader til hodepine forårsaket av stress. Dette er spesielt nyttig for millioner av mennesker over hele landet som har avtale med hodepine på ett eller annet tidspunkt. Kronisk hodepine kan være et alvorlig problem, som påvirker en persons evne til å bare gjøre det gjennom dagen, men søker chiropractic omsorg kan hjelpe.

Hvordan bruke Chiropractic Care mot hodepine

Bruk råd av legen din om bruk av kiropraktisk behandling. Deres hjelp vil hjelpe deg å finne de best mulige verktøy for å behandle hodepine, samt selv gi forslag for pålitelig Chiropractic omsorg sentre i ditt område.

Bruk chiropractic omsorg til å behandle andre plager som spenninger i nakke eller stive ledd og muskler. Disse er ofte blant de viktigste årsakene til hodepine, spesielt spenningshodepine. Snakk med din kiropraktor om andre plager eller bekymringer og se om de bidrar til hodepine.

Kombiner chiropractic omsorg med tradisjonell behandling for å bidra til å øke oddsen for å redusere eller eliminere din hodepine. Vanligvis en god kombinasjon av kosthold og trening sammen med en reseptbelagte medisiner og kiropraktisk behandling kan ha dramatisk effekt på hodepine varighet og intensitet.

Bruk massasje for å bidra til å øke effektiviteten av chiropractic omsorg. Masserer musklene i hodet og nakken er er kjent for å hjelpe dramatisk redusere spenninger og lindre symptomene på mer intens hodepine.

Unngå å bruke chiropractic omsorg som en behandling for cluster hodepine som det er lite bevis som støtter sin effektivitet i behandling av dem. Cluster hodepine bør bli behandlet med oksygen og med hormoner om de er sterke nok.

Hint

  • Vær oppmerksom på at kiropraktisk behandling er ikke nødvendigvis dekket av alle de store forsikringsleverandører, slik at denne type behandling kan være en ut-av-lomme regning. Mange kiropraktorer har imidlertid betalingsplaner og betalingsalternativer tilgjengelig dersom du bestemmer deg for å behandle hodepine med deres hjelp.
  • Mens kiropraktikk omsorg har blitt langt mer mainstream i de siste 10 årene, er det fortsatt bekymringer om både dens effektivitet samt farene det utgjør. Det er mulig at mer skade kan bli gjort enn godt hvis du ikke mottar omsorg fra en lisensiert, profesjonell.