Digidexo.com

Den beste naturlige vitaminer for menn

Den beste naturlige vitaminer for menn


Det er et alfabet av vitaminer det ut til å ta. Hyllene er foret med forskjellige varianter, merker, doser og kostnader. Menn i alle aldre trenger noen få utvalgte av disse vitaminer på daglig basis for å få mest mulig ut av kroppen sin, og beskytte den mot sykdom og sykdom. Mens noen leger, og enda viktigere, narkotika beslutningstakere, vil fortelle deg at du trenger alle vitaminer på markedet, fem vil sette deg rett.

Vitamin A

Vitamin A bidrar til å holde huden, øyne og andre organer fuktig, og dermed hindre dem fra å tørke ut og bli åpen for skade. Vitamin A fungerer også for å beskytte kroppen mot frie radikaler og giftstoffer som forårsaker sykdom og sykdom. Denne naturlige sykdom fighter er avgjørende for en sunn kropp og videreføring av riktig celle utvikling.

Vitamin B-Complex

Vitamin B-kompleks, en kombinasjon av flere B-vitaminer, er nødvendig i omtrent alle deler av kroppen for å bidra til å regulere og stimulere, forskriftsmessig stand. The vitamin bidrar til å skape energi som trengs av kroppen til funksjonen ved å konvertere innkommende glukose. Det hjelpemidler i funksjon av binyrene som er ansvarlig for riktig nervesystemet aktivitet. Det er også brukt i å hjelpe riktig fordøyelse og for å holde huden yngre utseende.

Vitamin C

En kraftig antioksidant, er vitamin C ansvarlig for å beskytte kroppen mot skadelige frie radikaler, og forebygging av sykdom og sykdom. Det kan faktisk hjelpe kroppen helbrede fra mindre skrubbsår og blåmerker også. Det er også brukt i oral helse, spesielt nødvendig av tannkjøttet for å holde seg sunn og fast.

Vitamin D

Som din mor alltid sa, å drikke melk få sterke bein. Dette gjelder med vitamin D, i forbindelse med kalsium. Vitamin D er viktig i ben og ledd helse ved sin evne til å balansere riktig mengde kalsium i kroppen. Fra fødsel og utover, regulerer dette vitamin bein vekst og tetthet, som avgjør om de er sterke og sist, eller sprø og bryte.

Vitamin E

Der er behov for vitamin D-for benhelse, vitamin E som er nødvendig for riktig muskel helse. Det regulerer mengden av oksidering i kroppen, noe som kan ha negative effekter på muskelvekst. For mye oksidasjon i musklene kan føre til tap av kraft og bevegelse, samt tilfeldige spasmer. En mangel på dette vitaminet resulterer i muskeldystrofi.