Digidexo.com

Hva er fordelene av kolloidale mineraler?

Kolloidale mineraler er typer mineraltilskudd som har blitt populært de siste årene. Folk i favør av kolloidale mineraler sier de fungerer bedre enn andre mineraltilskudd.

Krav

Tilhengere av kolloidale mineraltilskudd hevder de er mer lett absorberes enn andre typer mineraltilskudd, og at de inneholder ulike mineraler og sporstoffer som er vanskelig å finne andre steder.

Fakta

Kolloidale mineraler er mineralpartikler suspendert i væsken, vanligvis vann. De blir ofte gjort ved en stein opprettet fra organisk materiale kommer i kontakt med vann.

Fordeler

Dr. Joel Wallach, forfatter av "sjeldne jordarter: Hidden Cures", hevder at den overlegne bio tilgjengelighet av kolloidale mineraltilskudd kan bidra til å forhindre ca 60 sykdommer forårsaket av mineralmangel.

Betraktninger

I sin bok "Ernæring for idrett og mosjon," Jacqueline Berning og Suzanne Steen påpeker at kolloid løsninger er laget av partikler som ikke oppløses i vann. De sier det er lite sannsynlig at disse uoppløselige partikler kan bli absorbert inn i cellene bedre enn andre kosttilskudd.

Danger

I 1996, National Nutritional Foods Association fant at kolloidale mineralprodukter kan inneholde giftige stoffer.