Digidexo.com

Hvordan bruke Whey Protein

Whey protein kan være en fin måte å øke din diett, spesielt hvis du er vegetarianer på jakt etter alternative proteinkilder. Whey protein er antatt å ha en rekke fordeler som vektkontroll, bein helse, sports ernæring og immunsystem støtte. Bedre ennå, er whey protein lite fett, laktose og kolesterol, noe som gjør den perfekt for nesten hvem som helst. Her er hvordan å inkludere det i dietten din.

Hvordan bruke Whey Protein

1 Bytt melk i noen oppskrift, for drikking eller på frokostblanding, ved å blande en scoop av whey protein med vann. Whey protein, mens et produkt av melk, er lett å fordøye, noe som gjør det til et flott tillegg til din diett hvis du tilfeldigvis være laktose intolerant.

Bruk whey protein pulver i noen av dine favoritt oppskrifter, som supper, gryteretter, salatdressinger og mer. Whey har en behagelig nøtteaktig smak, og hvis lagt merke til i det hele tatt, vil gjøre noe, men legge en fin smak og mer næring til måltider.

Kjøp flavored whey protein pulver, mest tilgjengelige i sjokolade, vanilje og jordbær, og bland med vann og is for en kul, søt og forfriskende "melk" shake. Bruke flavored mysepulver kan være en fin måte å hjelpe barn med kresen matvaner å nyte sin daglige porsjon protein.

Legg til et scoop av protein pulver til frukt smoothies. Ikke bare protein pulver gi deg et løft i ernæring, det hjelper også å tykne opp din smoothie og vil hjelpe deg til å føle deg mett og fornøyd.

Hint

  • Whey protein pulver er tenkt å bidra med vektkontroll som det demper mat cravings og hjelper deg å føle deg mett raskere.
  • Mange kroppsbyggere og idrettsutøvere bruke whey protein pulver etter fysisk aktivitet, som det bidrar til å gjenopprette og bygge muskelmasse.