Digidexo.com

Strategier for å forebygge type 2 diabetes

Strategier for å forebygge type 2 diabetes


Type 2 diabetes prisene er på vei oppover; som folk vedta en mer fast-food, stillesittende livsstil, deres risiko for å utvikle diabetes øker sterkt. Ifølge American Diabetes Association, kan du forebygge type 2 diabetes ved å endre din livsstil.

Du er hva du spiser

Øk mengden av fiber i kosten. Fiber hjelper til med kroppens evne til å kontrollere blodsukkeret. Mat som er rik på fiber inkluderer frukt, grønnsaker, bønner, nøtter og frø. Bytt ut hvitt mel med hele korn; Ikke bare er de høy i fiber, hjelper de kroppen til å opprettholde sunne blodsukker priser. Drikk mer vann, en diett full av sukkerholdige drikker øker risikoen for å utvikle diabetes. Bytt til vann, te, og en og annen sukkerfri drikke.

Endre kosthold for å forebygge sykdom er ikke ment å være midlertidig; det er en endring du gjør i en mannsalder. Hopp de nyeste diett moter, dietter som har du spiser bare visse matvarer eller spise pakket micro dirigerte matvarer, har ikke vist seg å forebygge eventuelle sykdommer.

Vektøkning og fedme har vært knyttet til en økt risiko for å utvikle type 2 diabetes. Hvis du er overvektig, er det første trinnet i forebygging miste vekt. Når du legger til mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, bytte til hele korn og drikke mer vann, vil den ekstra vekten begynner å komme seg.

Regelmessig trening

Regelmessig trening har mange påviste helsefordeler, så det er ikke overraskende at å forebygge type 2 diabetes er en av dem. Ifølge leger ved Mayo Clinic, senker trening blodsukkeret og hjelper kroppen til å holde blodsukkeret på et normalt nivå. Forskning har funnet ut at en kombinasjon av aerob trening og styrketrening for å være den mest effektive for å forebygge diabetes. The American Diabetes Association anbefaler minst 30 minutter fysisk aktivitet om dagen, alt fra å gå til hagearbeid så lenge det øker pulsen og gjør at du svetter.

Ta kontroll

Hvis du er overvektig eller har en familiehistorie med diabetes du er på et høyere risiko for å utvikle sykdommen. Begynne å snakke med legen din om type 2 diabetes og blodsukker screenings. The American Diabetes Association anbefaler blodsukker screenings for alle over 45 år, men det betyr ikke at du ikke kan starte tidligere. Diskuter forebyggende strategi med legen din; han kan være i stand til å tilby flere ideer for deg å vurdere.