Digidexo.com

Hvordan lage Feverfew tinktur

Feverfew er en blomstrende plante som ser ut som en tusenfryd. Europeiske folkemedisinen har foreskrevet Feverfew som et middel for migrene i århundrer. Moderne kliniske studier utført på mennesker som opplever migrene regelmessig indikerer at Feverfew, tas daglig, reduserer forekomsten av migrene hodepine. En tinktur, eller medisinske ekstrakt, av Feverfew kan brukes til å lette migrene smerte fordi det er lett absorbert og assimilert inn i blodet.

Hvordan lage Feverfew tinktur

•  Begynn med å høste Feverfew rett før eller like ved blomstring. Hakk plantemateriale og blomster grovt og fylle glasset.

Hell nok 80 til 120 proof alkohol (vodka, gin eller brandy) ned i glasset for å dekke plantemateriale. Alkohol brukes fordi det trekker ut medisinske egenskaper fra urter, bevarer styrken og forbedrer assimilering inn i blodet. Cap og merk glasset med navnet "Feverfew," hvilken type alkohol brukt og dato. Sett glasset på et kjølig, mørkt sted.

Kontroller jar neste dag og toppen av alkohol, hvis det er nødvendig. Erstatte glasset på et kjølig, mørkt sted og rist hver dagene.

Hell skjær gjennom en cheesecloth-lined sil etter fire til seks uker.

Re-flaske skjær i en brun glassbeholder merket med navnet Feverfew, type alkohol brukt og dato. Oppbevares beskyttet mot varme og lys.

Hint

  • Ta fem til 10 dråper hvert 30. minutt ved utbruddet av en migrene. Ikke overskrid doseringen.
  • Ta kontakt med helsesektoren gi før du tar feverfew fordi den har blodfortynnende kvaliteter som kan samhandle negativt med andre medisiner og kan forstyrre kvinners menstruasjonssykluser.