Digidexo.com

Hvordan plukke Jenny Craig selger originale Meals

Når du blir med Jenny Craig programmet vil du ha muligheten til å opprette en tilpasset ukentlig meny plan. Konfrontert med alle de valgene programmet har å tilby, kan du lurer på hvilke matvarer du bør velge.

Bruksanvisning

Menyvalg

•  Ha vekttap rådgiveren gi deg på menyen over alle tilgjengelige Jenny Craig mat, hvis du møter i et senter. Menyen inneholder mat alternativer med tilhørende bilder som er presentert i avsnitt inkludert frokost, lunsj, middag og snacks. Denne presentasjonen gjør det lett å fokusere på en kategori om gangen. Hvis du blir med på nettet, se online-menyen planleggeren.

Start med frokost og plukke matvarer som ligner på innstillingene for frokost, for eksempel en kopp te og en muffin, en skål med frokostblanding eller bacon og egg.

For noen mennesker, er lunsj sitt tyngste måltidet på dagen. For andre, suppe og en sandwich gjøre utslaget. Igjen velger matvarer basert på din spise stil. Kylling salat kit som Jenny gir er et godt alternativ for en lett luncher. For noe litt mer omfattende, prøv kjøttkaker fylt sandwich.

Middag måltider varierer fra fisk og chips til kylling fettucine, fra pizza til kjøttpudding. Hvis du vet at en pizza ikke vil fylle deg opp eller tilfredsstille din etter jobb sult, plukke noe med litt mer substans.

Snacks representerer ofte favoritten "måltid" av dagen. Hvis du liker salte snacks, velg surdeig biter eller Jennys ost krøller. For kake elskere, bestemme mellom cookies og krem ​​ostekake eller sitron kake. De fløtekaramell bite cookies er en annen flott alternativ for søt tann, og popcorn alltid går bra når parret med en god film.

Tips og advarsler

  • Ikke bekymre deg om å overskride tildelte kaloriinntaket ved å mikse og matche menyalternativer. Programmet er strukturert slik at elementer innenfor samme måltid kategorien har omtrent samme antall kalorier.
  • Gjør en innsats for å prøve alle de matvarer som er tilgjengelige for deg fordi du kan bli overrasket og ender opp med å like et måltid som du ikke ville ha forventet. Men, hvis du ikke liker det på første forsøk, ikke gå tilbake til det. Blir utfordret til å spise noe du egentlig ikke liker kan fremme fristelsen og gjøre deg mer sannsynlig å streif av planen og gjøre en mindre sunt valg.
  • Planlegging din daglige menyen ikke bare omfatte velge hovedrettene fra Jennys liste over valg. Du må også supplere hvert måltid i løpet av dagen med frukt og grønnsaker, så når innkjøp av mat å velge grønnsaker og frukt som de fleste kompliment dine måltider. For eksempel, hvis du har valgt frokostblanding til frokost, kanskje noen jordbær eller bananer gjøre en god add-in.
  • De fleste av de prepackaged måltider på Jenny Craig programmet er frosset. Selv om programmet hevder å regulere natrium kvantitet, kan det ikke være en dårlig idé å sjekke med legen din før du velger dine matvarer.