Digidexo.com

Hvordan rense en skadet leveren

Selv om mange pre-fabrikerte lever renser finnes på markedet, kan den mest skånsomme, mest effektive og rimeligste lever rens finnes i ditt eget kjøkken. Lær hvordan å rense leveren din på en sikker og skånsom måte.

Bruksanvisning

The Cleansing Diet: Ris grøt og grønnsaker

•  Forbered brun ris grøt. Kjent som "congee" i Kina, er lett å fordøye og vil tillate leveren din til å helbrede seg selv naturlig denne grøten. For å gjøre congee, koke en kopp brun ris i tre kopper filtrert eller kildevann for en til to timer. Rør ofte. Du vil kjenne congee er ferdig kokt når alt vannet har blitt absorbert og risen er kremet.

Legg dampede grønnsaker. Spise en rekke fargerike grønnsaker er nødvendig for leveren rensing. Bitter grønnsaker som grønnkål og grønne grønnsaker har svært rensende egenskaper. Plasser hardere rotgrønnsaker i dampbåt kurv første og grønne greener siste. Spis dampet søtpoteter, gulrøtter, rødkål, grønnkål eller grønne grønnsaker sammen med ris grøt som et måltid. Spise hva grønnsaker appellerer til deg, men unngå nightshades som poteter, tomater, paprika og aubergine. Damp grønnsakene til de er møre, men deres farge er fortsatt lyse. Forbeholder vannet igjen i potten som den er full av næringsstoffer. Bratt en grønn te-pose i grønnsaks vann og drikke med måltidet.

Spis frukt når du søthunger. Det er best å spise hardere, temperert klima frukt. Hvis du virkelig er ute søtsaker, vil en liten mengde av tropisk frukt eller tørket frukt gjøre triks.

Tygg maten godt. Tygge ris og grønnsaker 50 til 100 ganger før du svelger. Blande maten med spytt aktiverer helbredende enzymer i maten, gjør det lettere å fordøye, og hindrer deg fra overspising. Overspising selv sunn mat forårsaker leverskader, så spis sakte og stoppe når magen er tre fjerdedeler full.

Liver rensing urter

Klem halvparten av en frisk sitron i en kopp varmt vann hver morgen og drikke det ved oppstår. Frisk sitronsaft er en sterk leveren cleanser.

Drikk en kopp urtete tre ganger om dagen, før hvert måltid. Å brygge te, først fylle en 4-liter i rustfritt stål kjele (ikke aluminium) med filtrert eller kildevann. Kok følgende urt blanding: 1/2 del bukkehornkløver, 1/4 del fersk ingefær, én-tommers kvadratet av kombu tang, 1/4 del løvetann rot, 1/4 del lakris rot, 1/8 del fennikel, 1/8 del rødkløver. Te skal være bitter, men drikkende.

Sil te fra urter før drikking og oppbevar i en glasskrukke i kjøleskapet. Lage fersk te hver dag.

Easy Klyster

Gjør en serie klyster etter 2 uker med rensing. Bruk et klyster bag eller tom flåte klyster flaske. Hvis du bruker flåten klyster flaske, må du huske å tømme ut den løsningen som kommer i flasken og skyll flasken godt før bruk.

Start med et varmt vann og sitronsaft klyster. Fyll flasken med varmt, men ikke varmt, vann og frisk sitronsaft. Sett løsning i endetarmen. Legg deg ned på et håndkle på gulvet. Hvile på din høyre side i fem minutter. Hvile på din venstre side i 5 minutter. Utvise løsning.

Straks følger med en urtete klyster. Fyll flasken med halv varmt vann og halvparten av urtete oppskriften ovenfor. Sett løsning i endetarmen. Hvil i en modifisert hund stillingen i 5 minutter (til hender og knær, hvile hodet og armene på bakken, bakenden i luften). Hvile på din høyre side i 5 minutter. Hvile på din venstre side i 5 minutter, og deretter utvise løsning.

Lett Exercise

Ta en daglig, en halv times gange å aktivere lymfesystemet og øke blodstrømmen til leveren din. Lett trening er nøkkelen til rensing effektivt.

Gjør yoga eller tai-chi, som de er gode hjelpemidler til en lever rens. Rensing perioden er et godt tidspunkt å prøve en yoga klasse eller tai-chi klasse.

Avstå fra tung eller hard trening under rengjøringen. Kroppen din er å reparere seg selv og du må la den hvile. Dette er ikke en god tid for vektløfting eller manuell arbeidskraft.

Tips og advarsler

  • Dette er en to-ukers rens. Ikke overstige 2 uker, eller du kan begynne å oppleve mangel på næringsstoffer. Du kan føle deg svak eller kvalm mens rensing. Dette er et godt tidspunkt å ta det med ro, gjør åndelig lesning og få nok hvile. Drikk vann og grønn te hvis du er tørst. Gå til sengs 22:00 til 23:00 og stige 06:00 til 07:00
  • Dette rens er beregnet for generelt friske mennesker opplever symptomer på lever stagnasjon. Konsultere legen din før du begynner på rens. Hvis du lider av hepatitt C eller andre alvorlige leversykdommer, ikke begi seg inn på dette rens.