Digidexo.com

Hvordan stoppe Stress Hives

Urticaria eller elveblest, er kløende, hevet røde nupper som vises som ringer eller flekker på huden din. Disse lesjonene klø og ligne på myggstikk. De kan være små, eller bli store, spesielt med skrape. Stress kan føre til en endring i nervesystemet og kan produsere elveblest. Kløe og rødhet forbundet med elveblest kan være intens og plagsom. Disse utbruddene er vanligvis kort sikt og løse på egen hånd. Hvis alvorlige, kan utbruddet av elveblest inkludere symptomer som leddsmerter, frysninger eller svakhet.

Bruksanvisning

Massasje aloe vera gel på de berørte områdene. Aloe vera-planten inneholder over 100 kraftige stoffer som stopper kløe forbundet med elveblest og fremskynde hudens healing. Påfør gel til de berørte områdene to ganger om dagen. Du kan kjøpe aloe vera gel på nærmeste helsekostbutikk.

Påfør en ispose direkte til elveblest. Kulden fra isen pack kan hjelpe nummen svie og kløe i forbindelse med elveblest. Skyll ispose under rennende vann hvis ispose er frosset for å hindre at det fester seg til huden din. Påfør ispose til den berørte huden, og la virke i ca 15 minutter. Sørg for å rengjøre de berørte områdene før påføring av ispose.

Ta en Benadryl kapsel én gang hver fjerde time. Benadryl er en over-the-counter medisiner som kan behandle elveblest ved å blokkere virkningen av histamin, et stoff som fører til at huden til å klø og rødme. Aldri ta Benadryl før kjøring siden det kan forårsake døsighet.

Påfør en melk og havremel kombinasjon til de berørte områdene to ganger om dagen. Påføring havregryn kan minske betennelse i huden din og bidra til å stoppe kløe mens melken myker det. Legg 1/2 kopp melk til en kopp havre i en bolle. Rør til blandingen tykner og blir deigaktig. Masser blandingen på de berørte områdene og la på huden i 30 minutter.

Ta kontakt med din lege og sørge for å få en blodprøve for å screene for allergier. Elveblest er ofte forårsaket av allergi mot mat, så det er viktig at du får en allergi blodprøve. Denne testen vil gi deg beskjed hvis du har en allergi, slik at du kan hindre elveblest.

Tips og advarsler

  • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på selv behandling for elveblest eller tar kosttilskudd.