Digidexo.com

Når bør jeg teste blodsukker med diabetes?

Riktig forvaltning av blodsukkernivået er viktig for alle diagnostisert med diabetes. Å vite hvordan og når disse nivåene topp i kroppen kan lagre en diabetiker liv.

Morgen

Det er vanligvis viktig for en diabetiker å sjekke sukker nivåer første om morgenen før frokost, fordi etter en natt med søvn, sukker nivåer generelt slippe og må heves til det normale. De sukker i den gjennomsnittlige personen er fra 80 til 120. Ved å sjekke dette først i morgen en diabetiker kan vurdere hva slags mat bør spises til frokost.

Før hvert måltid

Diabetikere bør sjekke sine sukker nivåer før hvert måltid. Dette bestemmer hvor mange måltider du bør ha og hvor mye bør spises til måltidene. Det bestemmer også hva slags mat du bør spise og om du skulle ha noen snacks hele dagen.

Legens instruksjoner

Diabetikere må følge legens instruksjoner om hvor ofte og hva tid sukker bør sjekkes. En lege kan også gi råd til en bestemt diett og mosjon plan. Det er viktig å følge disse regimene så tett som mulig, fordi hvis du håndtere sykdommen med medisiner, avvik fra disse planene kan føre til legen din at du trenger å endre din dose eller hvor ofte medisinen må tas.