Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Diet Pill Abuse

Rus plager millioner av amerikanere hvert år. Det er litt vanskelig å identifisere den spesifikke kriterium for rusmisbruk. Helsepersonell kan avvike noe i sine evalueringer av en gitt individ. Det er derfor avgjørende at hver enkelt trenes til å gjenkjenne Diet Pill misbruk. Jeg misbrukte slankepiller mellom nitten og tjueto. Effektene og skader av mishandlingen var alvorlige.

Bruksanvisning

Vurdere din motivasjon for å ta slankepiller

•  Finn ut hvorfor du tar slankepiller. Det er umulig for deg å gjenkjenne om du misbruker slankepiller hvis du ikke engang vet hvorfor du tar dem. Dessverre, noen mennesker har tatt slankepiller i mange år. Deres historie dette stoffet inntaket er så lang, at de faktisk har begynt å vise sine fornærmende oppførsel som normalt. Du må først finne ut hvorfor du tar slankepiller. Ønsker du å gå ned i vekt? Ønsker du å opprettholde vekten? Ønsker du å støtte din spiseforstyrrelse ved å dempe appetitten?

Bestem om din motivasjon kaller for kort eller lang sikt diett pille inntak. Hvis du begynte å ta slankepiller for å gå ned i vekt, er din bruk av slankepiller skal ha vært kortsiktig. Hvis, derimot, tok deg eller for tiden tar slankepiller for å opprettholde vekten, stadig dempe appetitten eller for å støtte din spiseforstyrrelse; din motivasjon kaller for bruk av langvarig diett pille bruk.

Elect skal søke hjelp --- enten umiddelbart eller i nær fremtid --- hvis du har fastslått at din historie eller planer for diett pille bruk er langsiktig. Mens jeg ikke offentlig støtte eller misliker den kortsiktige bruk av slankepiller (siden jeg ikke er en medisinsk helsepersonell), kan jeg vurdere langsiktig bruk av et stoff uten resept som grunnlag for mulig misbruk. Hvis du har vært eller kan tiden være misbruker slankepiller, må du søke hjelp. Resultatene av rusmisbruk, blant annet som slankepiller, kan være dødelig.

Vurdere Din History of Diet Pill Bruk

Bestem hvor lenge du har vært å ta slankepiller. Har du brukt dem på og av i flere år? Har du brukt dem i mer enn én måned? Visste du fortsetter å bruke dem etter å oppnå dine vekttap mål (hvis det er derfor du tok dem)?

Finn ut om du har tidligere, eller noensinne kunne helt slutte å ta slankepiller og fortsatt være komfortabel. Hvis noen fortalte deg i dag at du aldri kan ta slankepiller igjen, ville du være ok? Eller ville du panikk? Vær ærlig med deg selv. Har du noen gang gått uten slankepiller for en lengre periode? Har du opplevd uønskede bivirkninger, men likevel fortsatte å ta slankepiller? Jeg pleide å oppleve raske hjerteslag i en tid da jeg used slankepiller. Jeg holdt tar dem anyways, til tross for mine alvorlige bekymringer.

Elect skal søke hjelp --- enten umiddelbart eller i nær fremtid --- hvis du finner ut at du har tatt slankepiller for en kortere eller lengre periode, og er usikker på om du noen gang kunne slutte å ta dem. Dette betyr at du kan ha et stoff avhengighet eller avhengighet, og vil trenge medisinsk og psykologisk behandling.

Gjør en avtale med din primære omsorg lege

Ring fastlegen og fortell din lege, sykepleier eller resepsjonist som du ønsker å gjøre en avtale for å diskutere bruk av reseptfrie slankepiller. Gjør dette, uavhengig av om du har fastslått at din historie eller planer for diett pille bruk er kort eller lang sikt.

Fortell legen din om din historie og nåværende bruk av slankepiller. Siden du allerede vet hvorfor du tar slankepiller, om du planlegger å bruke dem for en kortere eller lengre periode, og om du kan leve uten dem, vil du ha et vell av nyttig informasjon for din lege.

Følg alle retninger som medisinsk helsepersonell gir deg. Hvis helsepersonell bestemmer at du har en situasjon som innebærer misbruk, avhengighet eller avhengighet, kan han eller hun anbefaler at du starter en behandlingsplan umiddelbart. Omvendt, kan legen gi deg andre instruksjoner fra en mindre dramatisk natur. Det er også mulig at legen din ikke kan være bekymret for din bruk av slankepiller. Følg uansett retninger legen din gir deg. År siden, legen min hadde bekymringer om hjertet mitt og fortalte meg å umiddelbart avslutte bruken av slankepiller. Jeg gjorde. Det kan ha reddet livet mitt.