Digidexo.com

Argumenter for og imot av Spinning Tannbørster til barn

Argumenter for og imot av Spinning Tannbørster til barn


Elektriske tannbørster har blitt brukt i mange år. I disse årene har de utviklet seg fra vanskelige, store tannbørster med stiv bust som gjorde mer skade enn tilfredsstillende resultater; til strømlinjeformede, kontrollerbare apparater som bidrar med daglige munnhygiene. Spinning tannbørster har vært vellykket i kamptannkjøttsykdom og tannråte. Selv om de er en ressurs, bruker mye omsorg når du bruker en spinnende tannbørste, spesielt for barn.

Utviklingen av Spinning, Elektriske eller Rotary tannbørster

Den elektriske tannbørsten gjort sin entré i amerikansk kultur i 1939. Dette var i et forsøk på å gi amerikanerne et verktøy som ville rense tennene bedre. Originale elektriske tannbørster var clunky og vanskelig å manøvrere. Børstene, stive og harde, ofte forårsaket komplikasjoner som tyggegummi lavkonjunktur og nerve død på grunn av varmen de legger ut når konsentrert på en tann. Over tid har de utviklet seg til å møte behovene til de tider. Små, håndholdte vidundre hjelpe folk med deres munnhygiene med mindre risiko. Det betyr ikke at det ikke er noen risiko. Feil bruk av hvilken som helst enhet skaper risiko.

Proffene for Spinning eller Rotary tannbørster i Voksne

Fordeler for voksne er reduksjonen av forekomsten av tannkjøttsykdom, som tannbørsten kan rengjøre under tannkjøttkanten bedre enn en vanlig tannbørste. I noen tilfeller kan børsten komme inn i periodontale lommer mot tennene, noe som minsker tartar oppbygning som ellers ville vokse der. En roterende børste kan fjerne flekken fra tennene mer effektivt enn en manuell tannbørste. I motsetning til de gamle stiv-børstet, roterende børster, de nyere spinne børster er kompatible med tannkjøttvevet, tunge og, selvfølgelig, tenner.

Ulemper for Spinning eller Rotary Tannbørster

Å ha en spinnende tannbørste fjerner ikke behovet for riktig tannpleie minst to ganger per år. Den roterende børsten fjerner ikke tartar allerede under tannkjøttet; den bare hjelper på å bremse utviklingen av mer. Gum og munn skade kan oppstå med feil bruk av spinning pensel. Børsten kan fjerne tyggegummi på nakken av tennene over tid dersom det er for mye fokus på dem. Dette skaper en tilstand kalt erosjon, og det utsetter den sensitive cementum under tannkjøttet. Dette kan føre til alvorlig følsomhet. I tillegg kan fokusering for mye tid på den ene tann forårsake friksjon, overoppheting av tannen til det punkt hvor nerven vil dø.

Proffene for Kids Bruke Roterende børster

Barn har fordeler at foreldrene sannsynligvis ikke har. Den roterende tannbørste ikke blitt et kjent ord før på 1990-tallet med Soniccare og Rotadent tannbørster. Spinning tannbørster, laget av Crest og andre tannkrem produsenter, er utformet slik at barna kan plukke dem opp rett på matbutikk med sin tannkrem. En praktisk fordel er at barn er nå bedre utdannet om bruk av tannbørster, og vare på tennene sine, og bli en del av diskusjonen ved å la dem få bruke av den utrolige spinne tannbørster.

Negativt for Kids Bruke Rotary tannbørster

Med argumenter, kommer alltid imot. Når det gjelder å spinne tannbørster, cons slå proffene, dessverre. Mens det ser ut til at dagens barn lærer raskere og er også effektiv, det er ikke nødvendigvis slik at når det gjelder å bruke et produkt som kan forårsake skade i munnen. Barn er beryktet for racing gjennom børsting så raskt som mulig. De trykker på hodet av børsten hardere mot tennene og tannkjøttet, tenker hvis de gjør det vanskeligere, kan det gjøres for kortere tid, la dem komme videre med sin dag raskere. Holde en spinnende børste til en tann for lenge årsaker friksjonsvarme som kan ødelegge nerven i det, nødvendiggjør en rotfylling. Bust presset mot tannkjøttet over og over igjen på feil sted og for lenge, fører til at tannkjøttet å trekke seg. Det kan også føre til smertefulle munnsår skapt av friksjon av børsten.