Digidexo.com

African Skin Disease

Huden er laget av kjemikalier, ulike mineraler, lipider, proteiner og vann. På kroppen, det er den største organ. Huden blir anvendt for beskyttelse mot miljøangrep og infeksjoner. WebMD sier huden din er følsom for "kulde, varme, smerte, trykk og berøring." Det er noen sykdommer som forekommer i huden, inkludert afrikansk Skin Disease.

Former for afrikansk Skin Disease

Former for afrikansk hud sykdom inkluderer: eksem, albinisme, auto-immun sykdom (vitiligo), og bakterielle infeksjoner (impetigo) for å nevne noen.

Eksem

Eksem er en afrikansk hudsykdom der huden er irritert eller betent. Det finnes mange former for eksem, men de som er mest vanlig er atopisk ezcema eller atopisk dermatitt. Eksem oppstår rundt føttene, hånd, kne, og ansiktet, men kan forekomme rundt hele kroppen. Kremer og lotions er tilgjengelige for å behandle eksem.

Albanism

Albinisme er en afrikansk hudsykdom der det ikke er pigment i huden, øynene, eller hår. Albinisme forekommer når enkeltpersoner ikke arver gener som gjør nok pigment kalt melanin. Noen personer med albinisme trenger å bruke solkrem og klær som gir solbeskyttelse. Informasjon om albinisme kan sees ved National Organization for albinisme og Hypopigmentering på www.albinism.org.

Auto-immun sykdom

Vitiligo er et eksempel på en auto-immun sykdom. Depigmentation oppstår i flekker av hud for de som har vitiligo. Det er den samme sykdom som dukker starte Micheal Jackson hadde. En rapport i den indiske Journal of Dermatology sier "antioksidant-tilskudd er betydelig gunstig i å bidra overlegen klinisk effekt for å kurere vitiligo." Mens årsaken til dette afrikanske hud sykdommen er ukjent, det finnes behandlinger. Disse behandlingene inkluderer lysbehandling og topikale kortikosteroider.

Bakterielle infeksjoner

Brennkopper er en vanlig bakteriell infeksjon. I Amerika er det flere en million mennesker er berørt av impetigo. De som først og fremst rammet er barn i alderen 2-6 og unge spedbarn også. Brennkopper er forårsaket av bakteriell som invaderer huden gjennom insektbitt, kutt eller riper. Den afrikanske hudsykdom begynner med røde sår rundt huden som ligner kviser.

"For tiden impetigo blir behandlet med antibiotika salver, hvortil bakterier utvikler resistens på samme måte som orale antibiotika. Et effektivt alternativ behandling for en slik felles hudsykdom kan i betydelig grad redusere vår avhengighet av over-antibiotika og bidra til å stoppe den globale spredningen av medikament -resistente bakterier, "sa Ron Najafi, Ph.D., styreformann og administrerende direktør, NovaBay i en rapport publisert i Clinical Trials Week.