Digidexo.com

Slik unngår du at interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt, ellers kjent som "IC" eller "Smertefull blære syndrom", er en sykdom i moderne tid. Det synes å ha vært første gang registrert i det 20. århundre. Den ordinære medisinske fellesskapet er befuddled av sykdommen og i stor grad hevder at årsaken til IC er foreløpig ukjent. Det er avtalt, men at de fleste IC pasienter lider av symptomer forårsaket av irritasjon og betennelse i blæreveggen fôr. Det er derfor lurt for de som ønsker å hindre IC å unngå langvarig irritasjon av blæren. Videre bør personer som ønsker å unngå denne sykdommen øke deres immunsystem og balansere pH.

Bruksanvisning

Boost Your Immune System

•  Gjør en avtale med en integrerende indre. En diagnose av IC kan følge en annen alvorlig sykdom, slik som et alvorlig tilfelle av stress og tretthet eller til og med et tilfelle av influensa som krever antibiotika. Noen mennesker med interstitiell cystitt også lider av andre tilstander, slik som endometriose, irritabel tarm-syndrom og kronisk tretthet. En nøkkel til god helse er et sterkt immunforsvar.

Spør integrerende indre for spesifikke anbefalinger. Mainstream leger kan bare tilby lærebok råd og veiledning, slik som å spise yoghurt for et bedre immunforsvar. Mange integrerende indre, skjønt, bruker både tradisjonelle og alternative eller komplementære tilnærminger, og du kan få mer inngående råd om hva vitaminer og kosttilskudd for å ta. For eksempel kan du bli bedt om å ta colostrum og probiotika.

Spis mat som vil støtte en sunn mage-tarmkanalen, som også vil fremme et sunt immunsystem. Opprettholde en sunn gut er avgjørende for et sunt immunforsvar og fordøyelsessystemet fungerer. Fordøyelsesproblemer erfares over en tidsperiode kan migrere nedover i kroppen. Spis næringsrike matvarer for å støtte mage og fordøyelsesfunksjoner. Spis rikelig med protein, mat med høyt fiber og grønnsaker. Unngå bearbeidet, ikke-økologisk mat.

Balance Your pH

Test kroppens pH på en jevnlig basis. I vitenskapelige termer, pH, eller "Potential of Hydrogen," er et mål på alkalitet eller surhet i en løsning. Når du tester kroppens pH, vil du finne ut om du er mer basisk eller surt. En kropp med en ubalansert pH er giftig. Dette giftige miljøet kan hindre cellene i kroppen fra å motta de riktige næringsstoffer og oksygen. Det kan også føre til at mutasjon av celler, noe som kan føre til sykdom.

Spis mat som støtter en sunn pH. Sørg for at alle dine måltider er balansert med en ratio på 75 prosent alkaliske til 25 prosent surere. Forskning alkaliske og sure matvarer og drikkevarer i lokale biblioteker, bokhandlere eller gjennom helse magasiner. Du kan bli overrasket over å høre at matvarer som kylling, for eksempel, er svært sure. En overflod av sure matvarer vil føre til for mye syre i kroppen din. Dette kan føre til irritasjon, betennelse, et svekket immunforsvar, lavere energinivå og en rekke andre problemer, inkludert IC.

Unngå å drikke drikker med måltider. Når du drikker med måltidet, kan fordøyelsesprosessen faktisk ikke begynne med munnen. Dessuten, denne over-oppgaver fordøyelsessystemet. Hvis du absolutt må drikke noe med måltidet, drikk vann i romtemperatur. Riktig fordøyelse er avgjørende for å støtte en balansert miljø i kroppen din, inkludert pH.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er for pedagogiske formål, og er ikke ment å diagnostisere, behandle eller kurere interstitiell cystitt eller annen medisinsk tilstand.