Digidexo.com

Hvordan å roe ned fra Anger

Hvordan å roe ned fra Anger


Hvis noe uro deg i varmen for øyeblikket, kan det være svært vanskelig å tenke klart og holde hodet kaldt. Men sinneutbrudd er ingen måte å løse et problem. Anger ikke bare skremmer andre mennesker, men det kan gjøre at du ser ut av kontroll, aggressiv og irrasjonell. Lær hvordan du raskt roe deg ned og håndtere dine følelser og følelser på en måte som er rolig, kjølig og samlet.

Bruksanvisning

•  Pust dypt. Gå bort fra situasjonen som er årsaken til at du føler deg så mye sinne. Ta flere dype åndedrag og puster sakte. Å gjøre dette kan være et signal til kroppen din som din velvære er ikke i fare, og som et resultat kan hjelpe deg å slappe av.

Gå en tur. Ta en tur alene kan hjelpe deg å tømme hodet og være alene med tankene dine. Gå alene kan tillate deg å se på situasjonen med mer klarhet og logikk. Spør deg selv ærlig om avtrekkeren av argumentet eller kampen var engang verdt alt av følelser du utvist. Tenk om hvorfor temaet gjort deg så følelsesmessig i første omgang.

•  Tren. Trening kan gjøre underverker for å blåse ut damp og kjøles ned etter en intens situasjon. Hvis det virker som du er i ferd med å eksplodere av sinne, legge all overflødig energi til å treffe tredemølle på treningsstudioet eller ta en joggetur i parken.

Prøv avspenningsteknikker. Roe og berolige sinnet og kroppen ved å delta i ulike metoder for avslapning. Noen ideer for avslapning inkludere får en massasje på et spa, spille dempet musikk, yoga, meditasjon og la alle dine tanker ut i en personlig dagbok.

Utnytte beroligende ord. Når dine følelser er i ferd med å få det beste av deg i en vanskelig situasjon, i stedet for å reagere raskt og impulsivt, gjenta beroligende frasene om og om igjen til deg selv. Noen eksempler er "Relax", "Dette er ikke en big deal" og "Cool down."

Vær forsiktig med dine ord. Midt i alvorlig sinne er det ikke uvanlig for folk å si ting som de ikke mener, og ville aldri si under normale omstendigheter. Unngå å si noe du kan angre på senere. Velg dine ord nøye. Snakker raskt og forhastet vil sannsynligvis bare forverre situasjonen og intensivere dine følelser, heller enn å roe deg ned.

Tips og advarsler

  • Selv om det kan være vanskelig å gjøre i midten av alle følelser, vurdere å bruke humor for å roe ned, hvis det er mulig. Vitser kan være en rask måte å redusere følelser av spenning. Hvis du ender opp med å le sammen med den andre personen, kan det føre til at du både å glemme hva du sloss om i første omgang.