Digidexo.com

Hvordan å helbrede kroppen din når du slutter å røyke

Hvordan å helbrede kroppen din når du slutter å røyke


Røyke første sigarett er enkelt; Men 10 år senere når du prøver å slutte det kan være vanskelig, og når du faktisk slutte, kan det være vanskelig å helbrede deg selv etterpå. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å helbrede kroppen din når du slutter å røyke.

Bruksanvisning

Heal deg selv fysisk. Mange mennesker har til å helbrede seg selv fysisk etter at de har bestemt seg for å slutte å røyke, fordi de har sikkert gått opp i vekt, og de har definitivt skadet lungene. Etter røyking, kan man hjelpe seg selv fysisk ved å prøve å gå ned i vekt (hvis vekt ble oppnådd) og resterende røykfritt, slik at lungene kan forsøke å helbrede seg selv fra år med røykskader. Det anbefales at du kontakter legen din hvis du trenger hjelp med fysisk restitusjon etter at du har sluttet å røyke.

Oppmuntre andre til å slutte å røyke. Etter at du har sluttet og du har startet de nødvendige skritt for å helbrede deg selv, kan det være veldig nyttig å hjelpe andre folk du kjenner til å slutte å røyke. Rådgivning noen andre om farene ved røyking og fordelene ved ikke å røyke kan positivt påvirke deg til å bli røykfri, og det vil hjelpe deg å styrke din sjel og i sin tur sørger for en bedre kamp i resterende røykfritt. Det anbefales at du prøver å hjelpe noen og ta dem ved din side for å være veiledning til dem.

Spis et velbalansert kosthold etter at du har sluttet. Spise en godt balansert kosthold er svært fordelaktig spesielt til personer som har kroniske sykdommer og for de som er overvektige. Spise en godt balansert måltid hver dag kan hjelpe kroppen din skape sunne celler i forsøk på å erstatte noen av de som er skadet av sigarettrøyk. Spise en godt balansert kosthold anbefales også fordi det hjelper cravings avta med et gjennomsnitt på 10% prosent (spising hjelper deg å tenke mindre om røyking).

Tren regelmessig etter røykeslutt. Rutinemessig øvelse kan ha mange positive fordeler. Visste du at rutinemessig øvelse kan hjelpe deg å få lungene i form etter at du sluttet å røyke? Trening har allerede sine kardiopulmonære fordeler, men det har en spesielt stor fordel om de som nylig har sluttet å røyke, fordi det hjelper lungene reparere celler som ikke har blitt alvorlig skadet av sigarettrøyk. Det anbefales at du trener minst tre eller fire ganger per uke, slik at du har en sjanse til å helbrede lungene dine etter at du har sluttet å røyke.

Tips og advarsler

  • Husk at din reise til slutte avsluttes ikke når du setter ned pakken. Det ender når du aldri plukke den opp igjen, så hvis du trenger hjelp til å bo røyk gratis få hjelp fra enten et familiemedlem eller en medisinsk faglig.