Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom Quadriderm & Tetraderm?

Hva er forskjellen mellom Quadriderm & Tetraderm?


Medisinering navnene vanligvis ikke forklare bruk eller spesifikk av stoffet, og kan ofte være forvirrende. Når man sammenligner ulike resepter, vel vitende om detaljene for hver enkelt er viktig å vite listen over forskjellene mellom dem. Quadriderm og Tetraderm er to merkevarer hud kremer som din hudlege kan foreskrive for deg, men hver for potensielt forskjellige grunner. Misbruke resepter kan være farlig, så vær sikker på at du forstår dine medisiner før påføring.

Quadriderm bruksområder

Quadriderm er antibakteriell krem ​​vanligvis foreskrives til pasienter som lider av forkjølelsessår forårsaket av herpes virus eller infeksjoner, selv om den fullstendige listen over bruksområder er omfattende. Ifølge MIMS Drug Information System, noen av de plager som behandles med Quadriderm er kronisk betennelse i ekstremitetene, erythrasma, balanoposthitis, herpes zoster, eksematoid dermatitt, kontakteksem, fotsopp, tinea cruris og tinea corporis. De fleste av disse lidelsene bære kløe og hevelse i huden.

Tetraderm bruksområder

Tetraderm er også en antibakteriell krem, men det er mest brukt til å fjerne mørke flekker eller flekker på huden forårsaket av ulike hud komplikasjoner som arr, soppinfeksjoner eller hud-skade etterlatt av akne. En annen bruk for Tetraderm er for lindring fra og oppløsning av vaginale irritasjoner som gjær infeksjoner. De viktigste symptomer som behandles er kløe og hevelse, i likhet med hva Quadriderm brukes til, men det er også brukt for forskjellige områder av kroppen.

Quadriderm Spesifikasjoner

Et stoff produsent fra Filippinene, Essex Pharmaceuticals, Inc, produserer Quadriderm krem. Ingrediensene i Quadriderm og Tetraderm er nesten identiske bortsett fra i prosenter for hver ingrediens brukt og en ingrediens som er forskjellig mellom de to: Quadriderm inkluderer Clioquinol, en anti-sopp medisiner som Tetraderm ikke har. En annen forskjell mellom de to kremer er at Quadriderm bør oppbevares ved 86 grader, noe som er fem grader under instruert temperatur for Tetraderm.

Tetraderm Spesifikasjoner

Produsenten av Tetraderm krem ​​er et farmasøytisk selskap som heter PC India Pharma Pvt. Ltd., som er basert i Mumbai, India. Tetraderm erstatter den anti-sopp Clioquino for Vioform, som også er en anti-infektiv. I tillegg til de forskjellige lagringstemperatur, Tetraderm er typisk tilgjengelige i et større doseringsmengde av 15 gram versus 5 eller 10 gram rør Quadriderm er foreskrevet i.