Digidexo.com

The Best Vekttap Aid

Det er tilsynelatende en ny diett pille eller diett drink hver uke, hevder å hjelpe deg å miste at uønsket vekt en gang for alle. Dessverre, forbrukerne av disse diett hjelpemidler oppleve mer helserisiko enn de gjør lovende resultater. En godt balansert stoffskifte, noe som er avgjørende for god vekt, oppnås gjennom god ernæring, ifølge "Natural Weight Loss" av Marcelle Pick. Ved å innlemme naturlige matvarer i et vanlig kosthold, å miste vekt vil ikke bare bli lettere, men mer sunn.

Oppnå God Metabolism

For å oppnå god forbrenning, og i sin tur en idealvekt, være aktiv. Sammen med å holde et sunt kosthold, gjennomføre en øvelse diett som vil fungere alle kjernemuskulaturen i kroppen. Bygge muskler er et sentralt element i å brenne fett, fordi det kaster vekt og gir raskere stoffskifte som brenner kalorier raskere. Når du trener, varierer nivået, hastighet, og hvis mulig, posisjonen av øvelsen. Inkluder vektløfting og cardio i en øvelse diett for å bygge muskler og få utholdenhet.

Triphala urt

Den Triphala indiske urten er en sterk antioksidant som bidrar til å redusere vekten med, sammen med regulering av fordøyelsen, rensing kroppen for urenheter, og senke kolesterolet. I sin pulverform, måle 2 til 3 gram, oppløse den i 8 oz. vann, og drikke det før du går til sengs.

Green Tea

Grønn te er en utmerket kilde til hydrering, samt en diett hjelpemiddel. Drikke fem kopper grønn te daglig vil brenne så mange som 80 kalorier. Grønn te er funnet på hyllene i supermarkeder overalt; følge de samme retningslinjene for brygging alle typer te. Tilsett melk, honning, eller mynte som en smakfull vri.

Kajennepepper

Cayenne Pepper fungerer som et krydder for matlaging, men på grunn av sin aktive komponenten, capsaicin, det øker metthetsfølelsen og undertrykker sult. Bruk cayenne pepper i matlaging som en erstatning for chilipulver.

Honning

Honning er en rik naturlig søtningsmiddel som erstatter sukkerholdige matvarer. Ta en teskje honning i stedet for et stykke sjokoladekake, eller bruke honning som søtningsmiddel erstatning for sukker som SweetNLow, som inneholder aspartam.

Acai

Acai er et brasiliansk frukt som har blitt stadig mer populært som et kosttilskudd. Denne popularitet stammer fra det faktum at frukten er lav i sukker, og rik på Omega-3 fettsyrer. Sett det i en blender og lag en forfriskende smoothie (ikke legg sukker), eller spise det som en sunn snack som helst.

Omega-3

Omega-3 fettsyrer er en sunn ernæringsmessig komponent i enhver diett. De hjelper kroppen brenne fett mer effektivt, og de også bidra til å regulere blodtrykket. For en sunn snack rik på omega-3 fettsyrer, spise valnøtter og flaxseeds, samt sjømat, som for eksempel laks.