Digidexo.com

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene


Som om hodepine smerter var ikke nok, migrenepasienter opplever ofte kvalme også. Faktisk er kvalme andre bare til bankende av hodet i symptomene oppleves av migrenepasienter. Hvis oppkast følger kvalme, eksisterer det en fare for dehydrering. Følg disse trinnene for å lette kvalme som kommer med migrene.

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene

•  Hold deg hydrert. Det er lett å bli dehydrert under et migreneanfall, spesielt hvis du er oppkast eller altfor kvalm å drikke. Prøv små mengder vann, klare brus eller te. Noen mennesker finner lindring ved nipper aloe vera juice eller sportsdrikke.

Snack på noe hvis du vet at en migrene kommer. Akkurat som med morgenkvalme, å ha noe i magen kan holde kvalme unna.

•  behandle migrene. Ofte som hodepine letter, så gjør kvalme. Medisiner som over-the-counter smertestillende midler kan øke kvalme, men det har vært noen suksess på å bekjempe kvalme med reseptbelagte Triptan legemidler.

Ta en titt på urter. Feverfew har en lang historie som en behandling for migrene. Folk bruker ofte ingefær for reisesyke eller å lette kvalme. Begge urter kan tas i kapselform eller som te. Ginger kommer også i godteri og kaker, eller du kan tygge på et stykke ingefær rot.

Spør legen din om anti-kvalme eller kvalmehemmende stoffer, som Phenergan og Compazine. Hvis kvalme er alvorlig, må du kanskje bruke disse medikamentene i stikkpille skjema.

Se på nyere medisiner opprettet for å behandle både migrene og kvalme. Migraleve Pink virker på migrene hodepine og kvalme. Sjekk om ditt apotek bærer dette over-the-counter medisiner.

Eksperimenter med akupressur band, som virker på spesifikke trykkpunkter i håndleddet for å dempe kvalme.

Hint

  • Hvis du må være våkne, ta ingefær. Det gjør deg ikke døsig som mange andre migrene og kvalme medisiner gjør.
  • Noen eksperter har antydet at det er endringer i serotoninnivået i løpet av en migrene som fører til kvalme. I noen tilfeller, oppkast, noe som kan endre serotonin, lindrer intensiteten av migrene smerte.
  • Vær forsiktig med å ta mer enn ett medikament. Samspillet av enkelte medisiner kan være farlig. Sjekk med apoteket.