Digidexo.com

Hvordan behandle Sårhet Fra en Shot

Hvordan behandle Sårhet Fra en Shot


Sårhet fra et skudd kan skyldes en av tre årsaker; betennelse fra den injiserte substans, mindre vevsskade forårsaket av innsetting av nålen, eller infeksjon. Mens de to første vil klare opp i et par dager, med eller uten behandling, kan infeksjonen være en alvorlig komplikasjon og bør behandles av lege. Mens det er standard metoder for å behandle sårhet fra et skudd, bør du rådføre deg med helsepersonell hvis symptomene ikke bedres innen 36 timer. Hvis symptomene skulle forverres, må du kontakte lege umiddelbart.

Bruksanvisning

Hev det berørte området, så det er på samme nivå som ditt hjerte. Dette vil redusere trykket til injeksjonsstedet, å redusere smerte. For injeksjonssteder på de øvre ekstremiteter, hvile armen på stablet puter. For leg injeksjoner, sitte på en stol og rekvisitt føttene opp eller ligge flatt. Lå utsatt, på magen eller på siden, for skudd til baken.

Påfør en ispose til sår området for de første 24 timene etter injeksjon, for å redusere hevelse. Hold ispose på injeksjonsstedet i opptil 15 minutter om gangen. Fjern ispose i 15 minutter og deretter på nytt. Dette er for å holde pakkisen fra å være i konstant kontakt med huden, slik at det oppstår vevskade.

Pakk en varmepute i et håndkle for å beskytte huden. Sett pad til "Low" og plassere puten over det berørte området etter de første 24 timer har gått. Varme vil øke blodsirkulasjonen, påskynde utvinning ved å øke oksygentilførselen til området, og hjelper kroppen i å bygge nye celler. Økt sirkulasjon også hastigheter fjerning av skadede celler.

Ta over disk smerte medisinering med anti-inflammatoriske egenskaper, for eksempel ibuprofen. Ikke overskrid den anbefalte dosen av smertestillende medikamenter, med mindre regissert av legen din.