Digidexo.com

Slik unngår Strep ved Gargling Salt Water

Slik unngår Strep ved Gargling Salt Water


Strep hals er en bakteriell infeksjon forårsaket av Gruppe A Streptokokker bakterier. Det er mer utbredt hos barn enn voksne. Det vanligste symptomet på en strep infeksjon er en sår hals, som er forårsaket av betennelse i slimhinnene vev. Når slimhinnene i halsen vev blir hoven under bakteriell infeksjon, blir det engorged med vann, noe som gjør svelge smertefullt. Gargling med saltvann trekker ut fuktighet fra dette vevet, noe som reduserer betennelser og smerte.

Bruksanvisning

•  Hell en halvliter varmt destillert eller filtrert vann i en ren krukke.

Rør 2 ts. av salt i vannet. Rør til alt av salt oppløst.

Rør 1 ts. av natron i saltvann. Rør til alt pulveret er oppløst.

Hell 8 oz. av løsningen i et glass. Fyll munnen med løsningen. Det er ikke farlig ved svelging, men for å unngå en ubehagelig smak, unngå å gjøre det.

Bøy hodet bakover med ansiktet mot taket. Gurgle med løsningen på baksiden av halsen så den når den betente slimhinner vev.

Spit løsningen i vasken. Gjenta gargling prosessen.

Dekk pitcher holder de resterende saltvannsløsning. Løsningen kan lagres i opp til en uke. Hold den unna direkte sollys og på varme overflater. Rør løsningen før gurgle med det igjen.

Tips og advarsler

  • Forhindre strep infeksjon ved å vaske hendene regelmessig; å få tilstrekkelig hvile; og ta en multivitamin som inneholder den anbefalte daglige dosen av vitamin C.