Digidexo.com

Slik fjerner Lice Nits

Slik fjerner Lice Nits


Skall er eggene av hodelus, og kan klekke og utvikle seg til en full blåst tilfelle av hodelus hvis de ikke blir fjernet før de klekkes. De er vanligvis klare, hvite, brun eller sort og er ikke lett fjernes fra håret. Hvis du kjører en pekefinger og tommel hardt ned et hårstrå, og stoffet er ikke fjernet, kan det være nits. Noen vanlige symptomer er kløe, spesielt over ørene og på nakken, og rødhet på grunn av overdreven skrape. Nits kan være vanskelig å se på blondt hår og kan kreve et forstørrelsesglass. Hvis nits ikke blir fjernet vil de klekkes i en til to uker, og utvikle seg til voksne lus. Fjerne nits kan være vanskelig og krever litt proaktive tiltak.

Bruksanvisning

•  Dekk den enkelte som mottar behandling for å unngå flekker klær og å fange alle nits som kan falle av under behandlingen Bruk en over disk behandling som A-200, Pronto, kvitt eller Nix. Reseptbelagte medisiner inkluderer Ovide og Lindan. Disse administreres under en leger tilsyn. Behandle alle i huset selv om de ikke viser symptomer. Hodelus er svært smittsom.

Gre håret i en åttendedel til kvartal tommers seksjoner mens medisinen er på håret ved hjelp av en kam med nære tenner som en rotte hale kam, eller en loppe kam. Hold papirhåndklær hendig å tørke strikker fra kammen. Tørk nits av for å fjerne dem fra kammen og fortsette å gre enkelte kapitlene til hele hodet er fullført. Unn håret en gang i uken i tre uker for å være sikker på at du har fjernet alle nits og levende lus.

Vacuum alle områder av teppe eller stoff dekket møbler. Vask alle klær og sengetøy i husholdningen og kjøretøy. Shampoo tepper og møbeltrekk også. Spray flater med en spray som dreper lus som Pronto Plus Husholdningenes Spray.

Kast ut alle børster, hårspenner, kammer, hårspenner eller hairbands som kan ha kommet i kontakt med smittede personer hodet for å unngå ny infeksjon. Vask alle utstoppede dyr i varmt vann.

Tenk naturlige botemidler som dekker hodet i majones, babyolje eller vaselin og dekker hodet med et plastlokk i 24 timer. Ta av lokket og gre gjennom del for del som nevnt ovenfor for å fjerne nits. Følg med en eddik skyll å fjerne lus. Behandlingen bør gis to ganger i uken i tre uker for å sikre fjerning.

Sjekk med legen din før behandling og etter første behandling for å motta anbefalinger og resepter hvis nødvendig. Sjekk håret hver to dager, vakuum og vaske sengetøy daglig i tre uker til å være sikker på at det ikke er re-infisering.